Máte PDA/MDA? – Chytré telefony, komunikátory a jejich OS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Máte PDA/MDA? – Chytré telefony, komunikátory a jejich OS – Fórum – Programujte.comMáte PDA/MDA? – Chytré telefony, komunikátory a jejich OS – Fórum – Programujte.com

 

14. 11. 2007   #1
-
0
-

Dobrá, začnu já, jakožto vlastník jednoho PDA.

Já mám PDA Fujitsu Siemens Pocket Loox C550 a jsem s ním nanejvíš spokojen. Doporučoval bych' všem, kteří chtějí opravdové PDA, bez mobilního telefonu (což byl jeden z mých požadavků). Před tím jsem měl Compaq iPaq H3600, dnes již legendární PDA a s ním jsem byl také velmi spokojen. Obecně řečeno, nechápu lidi, co chtějí mít stále ten nejlepší mobilní telefon, kupují si stále dražší a dražší Nokie, apod. když PDA mají za dnes již stejné ceny výrazně víc fcí, výrazně větší paměť, výrazně větší displej apod.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Nosko0
Stálý člen
14. 11. 2007   #2
-
0
-

Ja vlastním tiež jeden kúsok konkrétne Mio A701 -mobil, PDA, GPS.
Celkom šikovná vecička, keď si k tomu človek zoženie ešte zaujímavé programy tak je to veľmi dobrá vec :smile1:

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
14. 11. 2007   #3
-
0
-

Taktéž si myslím, ž ekupovat si dnes mobilní telefony ala Nokia apod. je zcela zbytečná věc, tedy alespoň pro nás, informatiky :) ale doporučil bych to samozřejmě kterémukolik podnikateli, studentovi, komukoliv, terého technika baví.

Osobně mám HTC TyTN s WM6 a jsem max. spokojený, i když přemýšlím o koupi Kaiseru.

Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
mates0
Grafoman
14. 11. 2007   #4
-
0
-

To Curo : Taky jsem na Kaisera koukal a docela bych do něj šel.
Co ten TyTN. Četl jsem, že má horší foťák. Ale moc tomu nevěřim. Uvažuju i o něm protože je levnější.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
Curo
~ Šéfredaktor
+8
Hero
14. 11. 2007   #5
-
0
-

To mates : je levnější? já jsem právě viděl cenu podobnou, jinak kaiser se moc od TyTN neliší, krom GPS. Mimojiné teď ještě vydali ten touch ;)

Foťák: tak, já nevím, já jsem celkem spokojený (v rámci možností):















Nahlásit jako SPAM
IP: 194.228.4.–
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
DeaLer+2
Hero
14. 11. 2007   #6
-
0
-

Je to jednoduchý ... nemám a nechci ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
mates0
Grafoman
14. 11. 2007   #7
-
0
-

To Curo : no koukal jsem na mobilmanii a je asi o 1000 levnějšíá takže si měl pravdu ceny jsou fakt skoro stejný. A ten foťák dělá celkem pěkný fotky. Uplně by mi stačilo. Díky za fotky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
14. 11. 2007   #8
-
0
-

To DeaLer : To já to měl zase jednoduchý, když jsem se poprvé s PDAčkem setkal. Většinu času ho používám jako mp3ku, mám 2GB SD kartu a i ten Windows Media Player hraje jak víno, natožpak Winamp apod. V poslední době jsem si zamiloval čtení knížek, ono, není nad to obracet opravdové stránky, ale když pak zase mám v PDA knihovnu čítající 50 knížek, tak už to něco znamená. Jako zápisníček/diktafon/poznámkový blok/přístroj na psaní referátů/tabulek je nepostradatelný, svůj oblíbený film/seriál můžeš v rozlišení 640*480 sledovat kdekoliv (v hodinách češtiny jsem shlédl kompletní IT Crowd :-D), zahrát si cestou šalinou do školy Age of Empires, Tomb Rider či Heroes of Might and Magic (všechno naprosto plnohodnotny), či si zahrát Call of Duty 2 má taky svoje kouzlo. Vzhledem k tomu, že bydlím v Brně, je Wi-Fi naprosto fenomenální mít na PDA, neb se téměř odkudkoliv ze středu města napíchnu na internet zadarmo (a na to slyším!), akorát jako kalendář to používám skrovně, neb jsem se ještě nenaučil kalendář používat ani papírový. Pravej odvaz začíná, když si PDA beru sebou někam dál, protože si v něm můžu přepnout obrazovku na šířku, přes USB k němu napíchnout klávesnici, myš a přenosný hraddisk (a foťák pro webkameru, když bych náhodou někde našel Wi-Fi pro připojení přes Skype). Ano, zlí jazykové se mohou ohradit, že notebook jim přináší to stejné, v rozlišení 1024*768, s obrovskou obrazovkou a s větším výkonem (i když-moje PDA má 750MHz procesor (a nástroj na automatické podtaktovávání/přetaktovávání pro šetření baterie) a 75 MB RAM), ale notebook zase nemůžete jednoduše vzít a strčit do kapsy, takže tak :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
14. 11. 2007   #9
-
0
-

Jenom najít freeware kompilery pro programovací jazyky (našel jsem pouze pro Pascal, ale zatím jsem nehledal tak důkladně) a nepochopím, proč ho už nemají všichni... teda až na tu cenu :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.1.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Tokan0
Grafoman
15. 11. 2007   #10
-
0
-

Osobně zatím pí dý ej nemam, ale v budoucnu ho rozhodně plánuji. Teď mne zaujal ten nový Asus Eee, jen ta cena by mohla být krapet nižší. Uvidíme co z toho bude.
J8 vim že to není přímo PDA, ale...

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.244.90.–
Rozčilovat se znamená ničit si zdraví pro blbost jiných!
Milja0
Duch
8. 1. 2008   #11
-
0
-

vlastním MDA Vario a velká spokojenost i výdrž baterie bez problémů a wi-fi šlape krásně :smile4:

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.10.–
jeremy
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 1. 2008   #12
-
0
-

Plánujem si kúpiť praáve mio a701a chel by som o ňom vedieť čo najviac. Ale na oficialnych stránkach nikdy nenapíšu jeho časté závady a problémy. ...A s týmto by si mi možno mohol pomocť ty.Napíš prosím ťa kolko tak približne v priemere vidrží batéria pri normalnom užívaní a kolko pri surfovani na nete alebo ak by som počúval mp3-ky alebo si chcel pozriet nieaky film? A je niečo čo tomu doslova že chýba a dá sa to jednoducho doplniť ( software,hardware ) ??? to je asi všetko. dík
kurpet@azet.sk alebo icq jeremy 422 538 368

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.251.–
jeremy
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
26. 1. 2008   #13
-
0
-

Je tu vobec niekto , kto by nebol spokojny s pda? Alebo poznate niekoho takeho? Je sice par zlych hlasov ktore tvrdia ze pda je zbytocny luxus a ze oni nic take nepotrebuju . Ale kolko z nich si skutocne vyskusalo pda v praxi? Podla mna je to ta najlepsia vec aku clovek stvoril na kazdodenne uzivanie a zabavu zaroven. no nie???

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.24.251.–
Al0
Věrný člen
26. 1. 2008   #14
-
0
-

nemám, a nechci, zatím si vystačím s PSP, do školy jako mp3 přehrávač, v hodinách hrát wormsi/Call of Duty, killzone a pod. přes wi-fi s kámočema, nebo se dívat ne nějakej film v rozlišení 480*272px(ano vím že je to menší než tvoje PDA), včera sem byl v OC a než si naši nakoupili, tak sem vyřídil e-maily:). procesor 2*333 MHz mi stačí.. A knížky tam samozřejmě taky dou, jenom kdyby se mi chtělo číst..

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.132.–
PSP user|Web developer|C4D user||Maya Lamer|Photoshop User|Guitar player
26. 1. 2008   #15
-
0
-

jeremy napsal:
Je tu vobec niekto , kto by nebol spokojny s pda? Alebo poznate niekoho takeho? Je sice par zlych hlasov ktore tvrdia ze pda je zbytocny luxus a ze oni nic take nepotrebuju . Ale kolko z nich si skutocne vyskusalo pda v praxi? Podla mna je to ta najlepsia vec aku clovek stvoril na kazdodenne uzivanie a zabavu zaroven. no nie???


Znam cloveka, ktery ho zrusil protoze pro nej nemel vyuziti. Poridil si ho jenom na hry a ty ho po pul roce prestaly bavit.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Sir-martin0
Newbie
30. 1. 2008   #16
-
0
-

Já mám PDA ACER N50 Premium a bohatě mě to stačí, někdo může říct, že už je celkem starý, ale výkonný.
Zvládá většinu aplikací, her a filmů. Nevýhoda je jeho win 2003SE ale to se dá celkem přežít. CoD mě jelo bez seknutí, AoE taky, filmy v VGA rozlišení mi jedou lépe než při 1024x768 na notebooku(tváří se to tak :D ).
Zajímalo by mě jak máte třeba vylepšenou, upravenou Today obrazovku a i třeba i celé prostředí :)
Já mám PDA kompletně v ANGL, orig. lokalizace od Sunnysoftu mě na PDA blbla tak jsem to vzdal a sehnal jsem si aspoň českou klávesnici a přímo, LUXUS :D




Mě to plně vyhovuje tak jak to mám :smile8:

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.114.–
mám v pppi, maám v ppp, pytli, všechno |
30. 1. 2008   #17
-
0
-

Ja preferuju cervenou. A poradek na plose. To Pocket Breeze je normalne pres celou obrazovku, ty ikonky tam naskoci jen kdyz je masina pripojena ke kompu.

A jelikoz nikdo cervene skiny nevyrabi, tak jsem musel vzit photoshop a to co jsem chtel mit cervene (krome pozadi) jsem si na cerveno musel prebarvit.

Programy spousim vsechny pres SPB Mobile Shell - a je to por me tak rychlejsi nez kdybych to lovil nekde na displeji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
30. 1. 2008   #18
-
0
-

A tady je priklad, jak jsem si treba nabarvil skin na Pocket Player (tady zrovna bylo tech uprav vic, jako treba zvetseni zobrazeni obalu alba atd.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
darkerboy0
Newbie
2. 2. 2008   #19
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.38.–
w3q0
Věrný člen
19. 2. 2008   #20
-
0
-

No, ja by som tiež chcel niejaké to PDA, ale rodičia to považujú za zbytočnosť :smile12: a pri tom čo si zarobím(50 SK denne čo sa mi zvýši z obchodu, poprípade 1000 SK na veľkú noc) nemám šancu našetriť na PDA. Ale keby som veľmi chcel, do 2 rokov by som na PDA mal :D :smile4: :(

Prichádza do úvahy jedine http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;8318.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
19. 2. 2008   #21
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
filczek0
Newbie
19. 2. 2008   #22
-
0
-

Čau
o PDA sem hodněkrát přemýšlel, protože tady ty technický vecičky mě fakt berou :smile14:
Zajímalo by mě jak je to s výdrží, protože třeba ta GPS by se mi hodila do auta, ale jelikož mám starýho Opla po dědovi asi
bych to za jízdy nemohl nabíjet. Taky by mě zajímalo jak je to s OS, dá se nějak přeinstalovávat? Kdyby ten systém byl zaflákanej od programů atd... Hodně se mi líbí Asus P535 a prej i ten telefon je na tom se signálem dobře, akorát nevim jak to zvládá procesor teda když máte třeba zaplou navigaci a do toho vám někdo zavolá :smile1:
Jinak souhlasím s tím že lidi utrácej zbytečný prachy za mobily.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.82.–
filczek.wz.cz
w3q0
Věrný člen
19. 2. 2008   #23
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
19. 2. 2008   #24
-
0
-

filczek napsal:
Čau
o PDA sem hodněkrát přemýšlel, protože tady ty technický vecičky mě fakt berou :smile14:
Zajímalo by mě jak je to s výdrží, protože třeba ta GPS by se mi hodila do auta, ale jelikož mám starýho Opla po dědovi asi
bych to za jízdy nemohl nabíjet. Taky by mě zajímalo jak je to s OS, dá se nějak přeinstalovávat? Kdyby ten systém byl zaflákanej od programů atd... Hodně se mi líbí Asus P535 a prej i ten telefon je na tom se signálem dobře, akorát nevim jak to zvládá procesor teda když máte třeba zaplou navigaci a do toho vám někdo zavolá :smile1:
Jinak souhlasím s tím že lidi utrácej zbytečný prachy za mobily.



1) vydrz - par hodin na navigaci, da se dokoupit stojan s nabijenim ze zapalovace za par stovek az tak tisicovku
2) muzes bud provest tzv. hard reset, coz vsechno v pameti smaze a vrati stroj do tovarniho nastaveni. Pak jdou provadet tzv. flashe ROM, kdy tam nainstalujes jinou verzi OS
3) navigace afaik zvladaji i masiny s 200 mhz, takze vpoho
4) telefonovani je priorita #1. Kdyz nekdo zavola, tak to vsechno schodi a jde se prijimat hovor. Je jedno jestli zrovna surfujes po netu nebo paris duke nukema. Ty veci jsou pak samozrejme jen minimalizovane takze je muzes zase vybalit zpatky. Pri telefonovani muzes tu masinu normalne pouzivat - listovat v smskach, lovit v kontaktech... Jeste jsem teda nezkousel takhle nic hrat :)

To Mio je spis navigace s PDA nez PDA s navigaci. Od toho se vsechno odviji ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
w3q0
Věrný člen
20. 2. 2008   #25
-
0
-

Zistil som, že nejdem do ŠVP a vykšeftoval som z mamou, aby mi peniaze dala na kartu. Blíži sa veľká noc čiže si ešte niečo zarobím, a budem mať narodeniny, čo dokopy činí asi 6000 SK. Uvažujem nad tromi PDA, http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;9321
http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;8034
http://www.shark.sk/default.aspx?content=TVRDETAIL&nparams=kod_id;11546.

Ten prvý MIO P550 by som akurát tak vydražil niekde na Ebay.com, alebo niekde inde, ale neviem či by som mal dražiť elektroniku, predsa len, čo ak príde pokazená?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
w3q0
Věrný člen
20. 2. 2008   #26
-
0
-

Tak som si brúzdal po aukro.cz a narazil som na jedno PDA, má síce slabšiu RAM-ku a ROM-ku ale má celkom fajn procesor. Zatiaľ je najvyššia ponuka 2850 CZ čo by som mal už asi tento mesiac. Je značky Dell, chcel by som vedieť, či si ňom zahrám niejaké hry,prečítam knihy atd.Potešilo ma že má WiFi, pretože bývam v Košiciach, a vedel by som sa napojiť aj napr. z mesta.
http://aukro.cz/item313342364_super_pda_dell_s_wifi_irda_a_bluetooth.html
Alebo niečo takéto
http://aukro.cz/item311343455_e_ten_g500_pocket_pc_pda_gsm_gps_bt_eten.html
Alebo ešte jeden MIO aj zo zárukou
http://aukro.cz/item312574323_pda_mio_p350_supr_stav.html

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
w3q0
Věrný člen
27. 2. 2008   #27
-
0
-

To Garret Raziel : Našiel som IDE pre C# aj z kompilerom, a našiel som gcc pre PDA. Ak by si mal záujem, napíš mi, pošlem ti to.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
27. 2. 2008   #28
-
0
-

Zájem mám :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.164.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
ondy13
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
27. 2. 2008   #29
-
0
-

já mám už celkem starý t-mobile mda II - telefon, PDA, wm03, 128mb ram a 1gb sd karta a sem s nim celkem spokojenej i když v současný době ho používám hlavně na hry

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.97.–
darkerboy0
Newbie
Nahlásit jako SPAM
IP: 80.188.38.–
Tase0
Stálý člen
12. 3. 2008   #31
-
0
-

Ja ho nevlastnim, protoze nejsou finance.
:-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Jasper0
Věrný člen
12. 3. 2008   #32
-
0
-

Nevlastním, nepotřebuju, navíc je to moc velké a těžké na to, aby se to dalo nosit jen tak v kapse...

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.196.213.–
15. 3. 2008   #33
-
0
-

Jasper napsal:
Nevlastním, nepotřebuju, navíc je to moc velké a těžké na to, aby se to dalo nosit jen tak v kapse...


Ja ho nosim v pouzdre u pasu a je to uplne nejvic v pohode. Je tam v bezpeci, dobre citim vibrace a navic ho nikdy nezapomenu ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
gaben0
Stálý člen
15. 3. 2008   #34
-
0
-

Zatial PDA nemám, ani som príliž neuvažoval o tom. No ako tu čítam vaše príspevky tak nad tým tak začínam rozmýšlať. Veď pokiaľ sa dá PDA použiť ako plnohodnotnú náhradu za mobil, tak sa už asi viac oplatí kúpiť PDA. Otázka na vlastníkov PDA: dá sa to použiť ako plnohodnotnú náhradu mobilu?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.19.–
C, C++
15. 3. 2008   #35
-
0
-

Jo, nevim o nicem co by normalni mobil umel lip nez moje HTCcko.

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.30.238.–
Prosím, jestli potřebujete s něčím poradit,zeptejte se na fóru. Jakýkoliv bezdůvodný pokus mě kontaktovat skončí okamžitým přidáním do ignore listu![br][br] Současný počet osob, které to nepochopily: 7
Santas0
Věrný člen
15. 3. 2008   #36
-
0
-

Zatial len symbianovy telefonik, ale mal som aj jedno postarsie PDA a spokojnost bola

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.64.–
http://psandtner.sk/blog
Tase0
Stálý člen
19. 3. 2008   #37
-
0
-

Myslím si ze by se pda hodilo, ale nejsou prachy

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.210.–
HTML, Python, Visual Basic.NET, PHP, CSS, C, C#.
Jazyky jso sestaveny podle toho jak jsem se je učil.
Ace McIntosh0
Super člen
22. 3. 2008   #38
-
0
-

Mám levný a spolehlivý Palm Tungsten T2 pořízený na Aukru za 900 Kč a jsem spokojen;-) Sice nemá Wi-FI, ale to se dá napravit SDIO kartou. Maximální spokojenost!

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.174.–
22. 3. 2008   #39
-
0
-

To Ace McIntosh : Taky za tu cenu... ale doporučoval bych (z vlastních zkušeností) spíše Windows Mobile verze, už jenom díky podpoře programů.

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.240.78.–
Podpis: Do podpisu nelze vložit obrázky ani HTML kód. Je podporován nový řádek tagem
.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý