Vsim sem si,ze tu pribyli sekce OS WM a takove.TAk se chci zeptat, zda-li by nebylo prinosem pridat sekci OS Symbian -na ni se prece taky daj vyvijet aplikace.
Pokud je tento navrh nesmyslny,nevadi-byl to jen navrh.
Fórum › Návrhy na vylepšení
Sekce OS -Symbian
To yaqwsx : Přemýšlel jsem nad tím, pokud by do sekce i někdo přispěvoval, tak proč ne.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Neviem ci je rozumne vytvorit sekciu OS a konkretne Symbian.. nie preto ze je to Symbian.. ale tychto tehcnologii je habadej a ziadna nieje nejak viac rozsirena ako ine.. vsetky maju urcity podiel na trhu a vsetkym sa tak venuje urcita skupina ludi. Symbian, Windows for Mobile, najnovsie Android. OKrem toho su tu veci ako GSM, HSDPA, HSUPA, EDGE, FTTx a neviem co vsetko.. nebolo by lebsie proste vytvorit sekciu telco technologie alebo neviem ako to nazvat ktora by to cele zastresovala?
To sn3d : počkej, mícháš tu technologie a operační systémy (tedy nevím o tom, že GSM, HSDPA, EDGE jsou OS, to jsou jen technologie), kdežto Symbian je OS. A nejpoužívanější jsou WM, Symbian (pro mobilní telefony).
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
No ja som tym len chcel povedat to ze proste o tychto veciach sa tu vela nepopise.. (Ci us WM alebo Symbian, ci neviem co).. Taktiez WM a Symbian nebudu donekonecna a ani niesu jediny hraci na poli.. ale beriem.. pomiesal som vsetko dokopy..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Download sekce :-) — založil Laco797
Sekce download? — založil berffaith
Postrádám sekce — založil remmidemmi
Sekce videa — založil Spectator
Kritická sekce — založil Mario1