Kde ej chyba? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Kde ej chyba? – C / C++ – Fórum – Programujte.comKde ej chyba? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tom@sQo0
Stálý člen
14. 11. 2007   #1
-
0
-



#include <iostream>
#include <cctype>

using namespace std;
int main(){
char * a ;
*a = 'b';
//cout << *a;

cout << (isalpha(*a)? "Ano" : "Nie!") << endl;
cin.get();
cin.get();

}




Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
Reklama
Reklama
Wizard0
Stálý člen
14. 11. 2007   #2
-
0
-

ja by som to spravil takto:



#include <iostream>
#include <cctype>

using namespace std;
int main(){
char a;
a = '5';

cout << (isalpha(a)? "Ano" : "Nie!") << endl;

cin.get();
cin.get();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.119.117.–
mephi0
Expert
15. 11. 2007   #3
-
0
-

vytvoril si pointer na char. ale kde ukazuje ? asi niekde ďaleko ;) Musiš ho niekde nasmerovať. Najlepšie bude na voľne uložište

#include <iostream>

#include <cctype>

using namespace std;
int main(){
char * a ;
a = new char;
*a = 'b';
cout << "*a = " << *a << endl;
return 0;
}


ps: chybal ti tam aj return, keďže navratovy typ main je int;

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 204 hostů

Podobná vlákna

C# kde je chyba ? — založil Milan

Kde je chyba?? — založil Af_k

Kde je chyba ? — založil sipeer

Kde je chyba? — založil Tom@sQo

Kde je chyba??? — založil Mau

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý