Devc++ debugger – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Devc++ debugger – C / C++ – Fórum – Programujte.comDevc++ debugger – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Tom@sQo0
Stálý člen
14. 11. 2007   #1
-
0
-

ahoj, zaujimalo by ma, ze ako sa robi s debuggerom na devcpp... porblem je totiz s tom, ze aj ked kliknem na debugger a na "sledovat premenne" a napisem nejaku premennu a dam "ladit" tak sa mi len ten cely program vykona, bez toho aby mi hocikde vypisalo hodnoty premennych(v programe je jeden cyklus while, a chcem ho prejst ;]). taktiez uz len ako vedlajsie(skoro nepodstatne ;-]), by ma zaujimalo, ze ci ma gedit/ kedit/ vim nejaky debugger v sebe, a ako s nim narabat ;) diky :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
Reklama
Reklama
mates0
Grafoman
14. 11. 2007   #2
-
0
-

Dej si do do programu přerušovací bod. a pak F7čkou jedeš po krocích a když ukážeš na nějakou proměnou tak se ti ukáže hodnota. nebo se objeví i vlevo ve sloupci.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
afri0
Newbie
14. 11. 2007   #3
-
0
-

debugger v dev-cpp obecne dost saje, casem by te stejne zacal srat :)
gedit/vim 'v sobe' debugger nemaji (jsou to jen textove editory), ale minimalne vim se da snadno navazat na gdb, coz je debugger pomerne dobry, kdyz se preneses pres command-line. Popr. se da pouzit ddd (graficka nadstavba nad gdb).

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.79.–
Petr Muller, RHCE[br] Then you WIN!
Jeyekomon0
Stálý člen
22. 11. 2007   #4
-
0
-

To afri :
"debugger v dev-cpp obecne dost saje"
Co tim myslis?? Taky pouzivam Dev, ale zatim jsem nenasel duvod pouzivani debuggeru, zbytek mi prisel pomerne fajn ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.31.–
jjk
Jeyekomon0
Stálý člen
22. 11. 2007   #5
-
0
-

To Jeyekomon :
Heh, a tim bych se rad zeptal, na co je vlastne dobry debugger?? :smile11:
Behem tech prvnich par programku, co jsem zatim napsal, jsem nemel cas prozkoumat, co je to zac..
Dik.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.31.–
jjk
tmi0
Věrný člen
23. 11. 2007   #6
-
0
-

souhlasim s tim ze devc++eci debugger neni dobry).
debugger slouzi na odbugovani, tedy odstraneni chyb z programu. vypisuje ti napriklad v kterem miste kodu ti program spandne, pripadne v nem muzes primo krokovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 66 hostů

Podobná vlákna

Debugger — založil max

PHP Debugger — založil wannabewebguy

Debugger DDD — založil Ondra

Jde DirectX v devc++ — založil Adam

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý