Zmena velikosti formulare – Visual Basic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Zmena velikosti formulare – Visual Basic – Fórum – Programujte.comZmena velikosti formulare – Visual Basic – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ohmeer0
Newbie
28. 5. 2006   #1
-
0
-

Mám v prográmku tlačítko, které chci, aby měnilo velikost formuláře, ale nějak mi to nejde :(. Poradí někdo?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
xp0
Věrný člen
28. 5. 2006   #2
-
0
-

Zkus trochu víc popsat co to dělá, hlásí to nějakkou chybu? Taky je duležité co máš nastavené jako jednotky.
Jinak změna velikosti formulaře je:

 

Private Sub Command1_Click()
Form1.Height = 3000
Form1.Width = 4000
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
ohmeer0
Newbie
28. 5. 2006   #3
-
0
-

Tohle jsem zkousel, ale nefunguje. Delam to v VB Net, neni to tam trosku jinak?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
xp0
Věrný člen
28. 5. 2006   #4
-
0
-

sice ve VB.net nedělám ale tohle mi vyšlo když jsem exportoval projekt z vb6, je to funkční

Private Sub Command1_Click(ByVal eventSender As System.Object, ByVal eventArgs As System.EventArgs) Handles Command1.Click

Form1.DefInstance.Height = VB6.TwipsToPixelsY(3000)
Form1.DefInstance.Width = VB6.TwipsToPixelsX(4000)
End Sub

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Není čas ztrácet čas
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 17 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý