V C++ napojeni na DB mysql – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

V C++ napojeni na DB mysql – C / C++ – Fórum – Programujte.comV C++ napojeni na DB mysql – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Andy_7470
Duch
18. 11. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den, potřeboval bych poradit jak a jakém jazyku udělat napojení na DB MySQL. Mám aplikaci na webu, ale potřeboval bych udělat prostředí pro Windows ale to bohužel nejde bez napojení na DB která je na serveru. Zkoušel jsem c visual C## 2005, ale tak se mi povedlo jen napojit DB Access. Moc díky za rady . Andy

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.56.–
Reklama
Reklama
mephi0
Expert
18. 11. 2007   #2
-
0
-

con = new OdbcConnection("DRIVER={MySQL ODBC 3.51 Driver};SERVER=NEJAKA_IP;PORT=NEJAKY_PORT;DATABASE=realmd;UID=meno;PWD=heslo;OPTION=3");


take to niečo mam v C# programe, ktory sa napaja na vzdialenu databazu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Andy_7470
Duch
18. 11. 2007   #3
-
0
-

Ahoj , mohl bych poprosit o skript nebo návod jak to napojit. Už něco zkouším v C# 2005, ale toto se mi nedaří. moc díky Andy

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.103.56.–
sn3d0
Věrný člen
19. 11. 2007   #4
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 213.151.208.–
shutdown -h now
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 73 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý