Win32 API – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Win32 API – C / C++ – Fórum – Programujte.comWin32 API – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
18. 11. 2007   #1
-
0
-

Prosím vás, neví někdo, co znamená tento kód? Potřeboval bych to řádek po řádku, nebo alespoň hlavičku.



872 DIALOGEX 0, 0, 284, 65
STYLE DS_FIXEDSYS | DS_MODALFRAME | WS_POPUP | WS_CAPTION | WS_SYSMENU
CAPTION "Search"
LANGUAGE LANG_NEUTRAL, SUBLANG_NEUTRAL
FONT 8, "MS Shell Dlg"
{
CONTROL "&Search text:", 2740, STATIC, SS_LEFT | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_GROUP, 7, 7, 269, 8
CONTROL "", 2702, EDIT, ES_LEFT | ES_AUTOHSCROLL | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_BORDER | WS_TABSTOP, 7, 17, 270, 13
CONTROL "Search in &column:", 2741, STATIC, SS_LEFT | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_GROUP, 7, 33, 138, 8
CONTROL "", 2700, COMBOBOX, CBS_DROPDOWNLIST | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_VSCROLL | WS_TABSTOP, 7, 43, 137, 60
CONTROL "OK", 1, BUTTON, BS_DEFPUSHBUTTON | WS_CHILD | WS_VISIBLE| WS_TABSTOP, 168, 43, 50, 14
CONTROL "Cancel", 2, BUTTON, BS_PUSHBUTTON | WS_CHILD | WS_VISIBLE | WS_TABSTOP, 227, 43, 50, 14
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.153.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Reklama
Reklama
janc10
Návštěvník
24. 11. 2007   #2
-
0
-

tento kod vyvola Dialogove okienko (DialogBox)

1. riadok)
872 je jeho ID ktore ho jednoznacne identifikuje
0, 0 su suradnice x, y kde je umiestnene
siroky je 284x65 px

2. riadok) priznaky ako ma vyzerat tento dialog box

3. riadok) jeho titulok je "Search"

4. riadok) nastavenie pouziteho jazyka

5) velkost fontu, typ fontu

dalej nasleduju komponenty ktore sa maju nachadzat na tomto dialogovom okne, su tam 2 napisy (riadky kde je pouzity STATIC), jeden Edit(EDIT), 2 tlacitka(BUTTON) a combobox(COMBOBOX)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.45.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 67 hostů

Podobná vlákna

Kniha o Win32 Api — založil petris123

Dialog ve Win32 API — založil david v.

Správy v Win32 API — založil Rišo Kakaš

Win32 API - zdroje — založil Rišo Kakaš

Win32 api Font — založil Porcepoque

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý