Java programování – Java – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Java programování – Java – Fórum – Programujte.comJava programování – Java – Fórum – Programujte.com

 

ospaly.stanislav0
Návštěvník
19. 11. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den.

Chtěl bych se zeptat, jestli má cenu učit se programovat v Jave. Má programování v Javě budoucnost??? Mají programy které jsou dělané v Javě budoucnost???? Má to cenu????


Moc děkuji za odpovědi...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
mates0
Grafoman
20. 11. 2007   #2
-
0
-

podle mého názoru má smysl učit se javu. Jeto hodně využívaný jazyk a lze psát aplikace pro hodně platforem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
rudyment0
Návštěvník
22. 11. 2007   #3
-
0
-

Záleží na tom, co hledáš.

Chceš-li jazyk, kterým snadno vysmahneš jakési pidiaplikace, jsou určitě jednodušší.

Hledáš-li seriózní jazyk, v němž je vytvářeno kolem 60 % velkých a kritických aplikací, který se učí na většině univerzit, protože je poměrně mocný a přitom relativně jednodeuchý k naučení, jazyk, v němž se v současné době programuje pravděpodobně nejvíce, pak zvol Javu.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.36.–
ospaly.stanislav0
Návštěvník
1. 12. 2007   #4
-
0
-

Díky za odpovědi.


A má budoucnost??? Bude se třeba používat za 20-30 let????

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
byF0
Návštěvník
27. 12. 2007   #5
-
0
-

ospaly.stanislav napsal:
Díky za odpovědi.


A má budoucnost??? Bude se třeba používat za 20-30 let????



V IT průmyslu pomalu ani nevíme, co bude za rok ;) Neboj, Javu určitě ještě pár let využiješ. Krom toho, vždycky je sranda naučit se něco nového ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.75.214.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
28. 12. 2007   #6
-
0
-

To ospaly.stanislav : Java má nedocenitelný význam pro internetové aplikace :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Tomas Kouba
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
14. 2. 2008   #7
-
0
-

Ahoj chci se zeptat jestli umite nekdo udelat program a rovnou i vyvojovy diagram na SELECT SORT sem uplny zacatecnik a nvm co s tim dostali sme to za ukol...prosim nekoho jestli by to vypracoval prosim prosim díky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.180.–
Aragorn0
Duch
4. 9. 2008   #8
-
0
-


Začal jsem s programováním javy.
Koupil jsem si knihu o javě ( JAVA BEZ PŘEDCHOZÍCH ZNALOSTÍ).
Přečetl jsem pár stránek a nastal můj první program NazdarSvete podle knihy.
Vše jsem dělal podle knihy. Stáhl jsem si JDK 1.6.0, a nainstaloval.
Opsal jsem text v javě podle knihy. Pak jsem ho měl zkompilovat příkazem javac NazdarSvete.java
a nakonec spustit příkazem java NazdarSvete, ale v něčem je chyba.
Nejde to! Nemohl by mi někdo poradit prosím...
Díky moc Aragorn

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.30.–
darthdeus0
Stálý člen
4. 9. 2008   #9
-
0
-

To Aragorn : Nikdo ti neporadí pokud nenapíšeš jakou chybu ti to píše ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.184.–
(1..100).inject(&:+) komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí :P
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
4. 9. 2008   #10
-
0
-

To darthdeus : ja sem mu odpovidal na jiny java diskuzi... tusim se to menovalo java: zacatek
tam mel apson ten soubor...
prvni chybu mel ze class mel preklep... NaydarSvete ... a dalsi chyba System.out.printl() misto println

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Aragorn0
Duch
6. 9. 2008   #11
-
0
-

Co se mam v přikazovém řadku objevit když se program podaří zkompilovat ?? ??
Diky Aragorn

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.30.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
6. 9. 2008   #12
-
0
-

To Aragorn : ses si jist ze mas tu spravnou knizku?

objevit se ma shodou nahod to co mas v println("...")

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Aragorn0
Duch
6. 9. 2008   #13
-
0
-

Ty chyby sem opravil.
Napisu javac NazdarSvete.java a nejde to.
Mohl by si to zkusit take plz??
V čem je tedy chyba?

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.30.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
6. 9. 2008   #14
-
0
-

co pak jeste dat:

java NazdarSvete


Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Aragorn0
Duch
6. 9. 2008   #15
-
0
-

no ja nevim co delam za chybu ale zaprve dam prvni prikaz na zkompilovani: javac NazdarSvete.java a pak pro spušteni: java NazdarSvete. Ale nejde to piše to toto! (v příloze)

Nahlásit jako SPAM
IP: 77.48.30.–
KIIV
~ Moderátor
+43
God of flame
6. 9. 2008   #16
-
0
-

omg ... hlavne ze ti to tam hlasi: "SOUBOR NENALEZEN" u javac .... chtelo by to spoustet ve spravnym adresari kde mas ten program .... a nebo komplet cestu k souboru ale pak se zase bude blbe poustet neco dalsiho...

nejlepsi bude udelat si u NazdarSvete.java jeste soubor
prikazovka.bat a do nej:

cmd

pak teprve poustet tu kompilaci a spusteni

Nahlásit jako SPAM
IP: 80.250.1.–
Program vždy dělá to co naprogramujete, ne to co chcete...
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý