Přesměrování – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Přesměrování – PHP – Fórum – Programujte.comPřesměrování – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Antabus0
Newbie
21. 11. 2007   #1
-
0
-

Nevím jestli toto téma patří zrovna do sekce PHP, ale budiž:

Před vstupem na web potřebuji, aby návštěvník potvrdil pravidla a až poté mu byl umožněn přístup.

Např.:

Potvrzení pravidel by bylo na neco.cz/pravidla.php, kdyby návštěvník do adresového řádku zadal rovnou neco.cz/clanek.php, byl by automaticky přesměrován na neco.cz/pravidla.php a až po potvrzení by byl opět vrácen na neco.cz/clanek.php

Pokud mi někdo může poradit, předem děkuji!

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Programujte.com da best page!
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
21. 11. 2007   #2
-
0
-

To Antabus : Ano, patří to do sekce php K potvrzení pravidel můžeš použít zaškrkávací tlačítko checkbox a poté můžeš použít podmínku if, která bude kontrolovat zda bylo odeslán zaškrknutý chechbox. Pokud nebyl tak pomocí funkce header přesměruješ návštěvníka zpět na úvodní stránku

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
21. 11. 2007   #3
-
0
-

Presmerování takhle

<?php Header('Location: zde_bude_absolutni_url'); ?>


pozn: pred presmerovanim nesmi byt generovany zadny textovy vytup do prohlizece

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
ench0
Stálý člen
24. 11. 2007   #4
-
0
-

sice nevím jak máš stránky řešené, ale je ta tu věc, že když někdo pošle někomu odkaz na tvé stránky, popřípadě strejda google, tak si dotyčný tvé "pravidla" ani nepřečte... Nabízí se potom třeba cookies, ale nevím jestli ta pravidla za to stojí abys to tak ošetřoval... ale ta možnost tu je.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.205.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Antabus0
Newbie
25. 11. 2007   #5
-
0
-

To ench : Právě o to mi jde, aby se ty pravidla zobrazovaly i když někdo někomu dá odkaz, atd...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.195.202.–
Programujte.com da best page!
pawlik0
Grafoman
26. 11. 2007   #6
-
0
-

Nedalo by se to přes $_SESSION ? Nějak si pohrát např.



if($_SESSION['stav']=='agree')
{
...
}
else
{
Header("Location: index.php");
}

Je to spíš návrh, ani jsem to nezkoušel a nechci si s tím ted hrát..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
pawlik0
Grafoman
26. 11. 2007   #7
-
0
-

Ale na druhou stranu to použij jenom jestli je to nutné, jak psal ench..
Jestli to není nutné, tak jen otravuješ lidi. Rozmysli si to ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.87.–
Sa Nata A Na. Howgh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Presmerovani — založil jiM.sTREET

Přesměrování — založil Mates

Přesměrování z proměnné — založil TomasZelenka

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý