Stažení zdrojového kódu externí stránky – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Stažení zdrojového kódu externí stránky – PHP – Fórum – Programujte.comStažení zdrojového kódu externí stránky – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
tom*p0
Stálý člen
21. 11. 2007   #1
-
0
-

Chtěl bych se zeptat, jestli je možné přes PHP skript stáhnout externí stránku (její zdrojový kód). Pokud je to možné, tak jak?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
Reklama
Reklama
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
21. 11. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
21. 11. 2007   #3
-
0
-

To tom*p : Ale pokud si chceš stáhnout nějakou stránku v php tak to nejde...stáhneš pouze zdrojový kod html

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
tom*p0
Stálý člen
22. 11. 2007   #4
-
0
-

Jasně, ta funkce na to plně stačí... Tušil jsem, že něco takového existuje, ale Google mi to nedokázal podle mnou zadaných klíčových slov najít.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.115.246.–
Don't waste your time, or time will waste you.
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
22. 11. 2007   #5
-
0
-

To tom*p : tak používej cz.php.net nebo si stáhni celý manuál do pc ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Měsíc
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
22. 11. 2007   #6
-
0
-

<h1>Validátor 0.01 :</h1>


<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST">
<hr color="black" />
Zadej adresu (bez Http://) : <input type="text" name="adresa"><input type="submit" value="Pošli" name="OK">
<hr color="black" />
</form>


<?php

$adresa = $_POST["adresa"];
// $soubor = $_POST["soubor"];
$soubor = "tmp001";

if(isset($_POST["OK"])){

copy("Http://$adresa",$soubor);
$fp = file($soubor);

$pocitadlo = 1;
while (!feof($fp)) {
$s = fgets($fp);
$pocitadlo .= htmlspecialchars($fp)."";
echo $pocitadlo.".) ".$s."<br>";
$pocitadlo++;
}

exec("del $soubor");


}
?>

Editoval hrach: používejte tagy!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.199.–
Měsíc
~ Anonymní uživatel
2 příspěvky
25. 11. 2007   #7
-
0
-

nn, omlouvám se to bylo prasácký :-)))

zde je opravenej :



<form action="<?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ?>" method="POST">
<hr color="black" />
Zadej adresu (s Http://) : <input type="text" name="adresa"><input type="submit" value="Pošli" name="OK">
<hr color="black" />
</form>

<?php

if(isset($_POST["OK"])){
echo "<pre>".htmlspecialchars(file_get_contents($_POST['adresa']))."</pre> ";
}
?>


Editoval hrach: používejte tagy!

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.199.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 30 hostů

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý