Předčasné zavření okna – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Předčasné zavření okna – C / C++ – Fórum – Programujte.comPředčasné zavření okna – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
matthew
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
21. 11. 2007   #1
-
0
-

Mám tento skript:

#include <stdafx.h>

int main (void) {
int zadane;
int trojnasobek;
printf ("Zadejte cislo: ");
scanf("%i",&zadane);
trojnasobek = zadane * 3;
printf("Trojnasobek cisla %d je %d.", zadane,trojnasobek);
return 0;
}


Napise to: "Zadejte cislo:"
Zadam cislo, a okno se zavre, misto aby se zobrazila dalsi cast skriptu.
(Ono se to zobrazi, ale hned zas zavre)
Jde nejak udelat aby se to zavrelo az po stisku ENTER?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.150.–
Reklama
Reklama
Nosko0
Stálý člen
21. 11. 2007   #2
-
0
-

getchar() om alebo potom #include <stdlib.h> a funkciou system("pause")

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.16.37.–
Erik0
Návštěvník
21. 11. 2007   #3
-
0
-

Pred retrun daj

getch();

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.6.–
matthew
~ Anonymní uživatel
11 příspěvků
21. 11. 2007   #4
-
0
-

Nic z toho nechápu a nefunguje to. :smile11:
Jsem začátečník.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.103.150.–
tmi0
Věrný člen
21. 11. 2007   #5
-
0
-

getch neni standardni ceckovska funkce, pokud se nemylim tak je deklarovana v conio.h ktery pouziva pokud se nemylim jen Windows. chces-li psat prenositelny kod pouzivej zmineny getchar(); a nebo scanf(" ");

#include <stdafx.h>

int main (void) {

int zadane;

int trojnasobek;

printf ("Zadejte cislo: ");

scanf("%i",&zadane);

trojnasobek = zadane * 3;

printf("Trojnasobek cisla %d je %d.", zadane,trojnasobek);

getchar(); //TADY
getchar();
getchar();
getchar();

return 0;

}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
iyo0
Newbie
21. 11. 2007   #6
-
0
-

To matthew : Na konci jednoducho dáš načítať nejakú hodnotu ;)

int i;

scanf("%d",&i);


V Dev C++ sa to robí cez SYSTEM('pause'), (nie som si istý presným zápisom)... Poprípade si môžeš nechať otvorenú konzolu (príkazový riadok) a vždy po skompilovaní si program znovu spustiť pomocou klávesovej skratky pre posledný príkaz...

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.168.65.–
tmi0
Věrný člen
21. 11. 2007   #7
-
0
-

To iyo : neni vubec nutne nechat nacitat nejakou hodnotu, SKUTECNE staci napsat scanf(" ").

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 121 hostů

Podobná vlákna

Zavreni okna — založil bbtrash

Zavření okna ve tkinteru — založil pawlik

Zavření okna tlačítkem — založil roman.jaros

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý