Webkamera a software – Offtopic – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Webkamera a software – Offtopic – Fórum – Programujte.comWebkamera a software – Offtopic – Fórum – Programujte.com

Jan Malý
~ Redaktor
0
Grafoman
29. 5. 2006   #1
-
0
-

neznáte nějaký program, který nahrává video z webkamery a pak ho uloží

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jan Malý | web: www.malyphoto.cz, @malyphoto
Dominik Fran0
Návštěvník
29. 5. 2006   #2
-
0
-

Adobe Premiere... ten je nejlepší na střih a capturing videa...
Pak taky Ulead Studio ujde...

No a pro začátečníky Pinnacle Studio.

Nahlásit jako SPAM
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
Dominik Fran0
Návštěvník
29. 5. 2006   #3
-
0
-

sorry tys napsal webkamery, to sem si nev?im...:)

tak na webkameru bych asi pou?il soft co byl k n?.. a jinak nevim.. moje webovka k tomu dostala n?jakej soft?k a tam jde i nastavit od kdy do kdy nahr?vat, nebo to za?ne nahr?vat jen kdy? se n?co pohne atd...

Nahlásit jako SPAM
AMD Opteron 1800MHz@2450MHz; 2x512MB Corsair @ 3T; ATI X300; Zdroj Thermaltake Silent PurePower W0050 Fanless 350W;Seagate 160GB; Western Digital 40GB; PHP+MYSQL, HTML+CSS,C++,JAVA,Python(začínám)
wendull0
Duch
2. 6. 2006   #4
-
0
-

Cau, chtel jsem se zeptat na ten SOFT, teda i na jakykoliv, protoze ja mam takovy problem, ze se mi TV hada s WEBKOU.
Teda je to fotacek starej jak Jeruzalem (BENQ 1300), ale staci a jsem s nim spokojenej, ale ted jsem si s nim chtel pohrat a hlavne nekupovat webku, protoze znamy si poridil webku a chcem kecas pre Skype. Napovis mi nebo odkazes na nejaky forum? Ja kdyz zapnu Skype pres webku, tak tam jde videt strimovana TV silnal, coz je fakt na prd :-), kdyby aspon byla i se zvukem, to uz by bylo zajimevejsi, ale kdyz je to takhle tak si nevim rady.

JInak by me zajimo, jestli je to zaznamenani pohybu soft nebo hard schopnost a jestli se da uplatnit i jinych. diky

A pokud by jsi chtel napis mi [email] mail [/email] a domluvime se jestli ?jestli by jsi mi ho neposlal . dik
wendull

Nahlásit jako SPAM
P4 3,4 , MSI 915G , 1GB RAM, cca 380 RAID 0, MSI PCI-E 128MB NVIDIA 6600 GT, 22´+17´Dualview, DVD+-RW, + IAUDIO 40GB ,.... http://wendull.sweb.cz
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Podobná vlákna

Samplingový software — založil Colpik

C/C++ Software Engineer — založil Eva Formanová

"Simulační" software — založil Montezo

Software na wireframe — založil czVinny

Hladam software — založil dalaman

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý