Funguje už tato funkce? Nikde jsem na ni ani nenašla odkaz, dostala jsem se k ní tak nějak nedopatřením (http://programujte.com/index.php?akce=uprava-vypisu). Nastavení ale nefungovalo, zobrazují se mi pořád všechny témata...
Fórum › Návrhy na vylepšení
Úprava výpisů nových příspěvků na HP
To antivirus : Ano, funguje ;)
Avšak asi jinak, než si představuješ. Na hlavní stránce je přehled posledních deseti komentářů. Pomocí té tabulky si můžeš vybrat, ze kterých sekcí se ti budou komentáře vypisovat. Takže pokud neprogramuješ ve VB, je asi blbost si jej nechat vypisovat ;)
To survik1 : Já ve VB neprogramuju, přesto si nechávám vypisovat všechny diskuze... Občas jsou některé otázky zajímavé
:smile1:
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
To Nefaritus : na portále je malinká chybka, která bude opravena a zasahuje skoro do všeho, takže počítejte s nápravou během pár dní, tak či tak ;)
Guitar Hero Master, Project führer & zdejší čaroděj.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů
Podobná vlákna
Přepočty nových příspěvků — založil Curo
Počet nových příspěvků v diskusi — založil Paja2
C# vytváření nových labelů — založil Tomas491
Nasobení nových textboxů — založil urbajsz
Moderátoři diskuze