Jak skrýt a následně zobrazit tlačítko? – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak skrýt a následně zobrazit tlačítko? – .NET – Fórum – Programujte.comJak skrýt a následně zobrazit tlačítko? – .NET – Fórum – Programujte.com

 

w3q0
Věrný člen
23. 11. 2007   #1
-
0
-

Nadpis trochu krkolomný, ale nevedel som to lepšie vysvetliť. Prejdime k problému(môj kód):

/*

* Created by SharpDevelop.
* User: Dev1lko
* Date: 23. 11. 2007
* Time: 8:41
*
* To change this template use Tools | Options | Coding | Edit Standard Headers.
*/

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Drawing;
using System.Windows.Forms;

namespace win32
{
/// <summary>
/// Description of MainForm.
/// </summary>
public partial class MainForm : Form
{
public MainForm()
{
//
// The InitializeComponent() call is required for Windows Forms designer support.
//
InitializeComponent();

//
// TODO: Add constructor code after the InitializeComponent() call.
//
}
void Label1Click(object sender, EventArgs e)
{
MessageBox.Show("WinSecurityActiv je antivírusový program vytvorený spoločnosťou T-Tech Slovakia. Program dokáže odhaliť vírus Win32Utility ktorý je veľmi nebezpečný pre počítače z OS Windows. V budúcnosti pribudne aj ochrana pred mnohýmy inými vírusmi. Program WinSecurityActive je dobrý aj vo vyvarovaní sa pred vírusmy a nemal by chýbať v žiadnom počítači z OS Windows.");
}

void Button1Click(object sender, EventArgs e)
{

MessageBox.Show("Prepáčte, ale táto verzia programu nieje kompaktibilná z vaším operčným systémom!");
}





void Button2Click(object sender, EventArgs e)
{
Application.Exit();
}
}
}

A potreboval by som, aby tlačidlo Button1(poprípade aj Button2) boli "vytvorené" až keď sa klikne na label. V podstate by som chcel aby bol formulár z buttonmy ale aby ich nebolo vidno, až po kliknutí by sa objavili.


PS: Názvy vírou ani programu si nevšímajte, všetko je vymyslené a dúfam že si Dealer nepomyslí, že ja taká lama chcem vyvinúť antivírusový program.

Editoval DeaLer: Změnil jsem titulek, aby lépe odpovídal obsahu vlákna.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
don_Dominique0
Super člen
23. 11. 2007   #2
-
0
-

To w3q : A co jim dát visible=false a po kliknutí na ten label se nastaví na true.

 button1.Visible = true;

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
w3q0
Věrný člen
23. 11. 2007   #3
-
0
-

ok, a ešte mi vysvetli jak mam nastaviť aky sa to stalo pri kliknutí na label, niečo ma asi napadá, ale pre istotu
prosím.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
don_Dominique0
Super člen
23. 11. 2007   #4
-
0
-

To w3q : No když na ten label klikneš (dvojklik) tak ti to naskočí samo ale jinak tady to je :

private void label1_Click(object sender, EventArgs e)

{

button1.Visible = true;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.148.–
w3q0
Věrný člen
23. 11. 2007   #5
-
0
-

jaj oks :D sorry som zabudol

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
w3q0
Věrný člen
23. 11. 2007   #6
-
0
-

Upravil som kód

/*

* Created by SharpDevelop.
* User: Dev1lko
* Date: 23. 11. 2007
* Time: 8:41
*
* To change this template use Tools | Options | Coding | Edit Standard Headers.
*/

using System;
using System.Collections.Generic;
using System.Drawing;
using System.Windows.Forms;

namespace win32
{
/// <summary>
/// Description of MainForm.
/// </summary>
public partial class MainForm : Form
{
public MainForm()
{
//
// The InitializeComponent() call is required for Windows Forms designer support.
//
InitializeComponent();

//
// TODO: Add constructor code after the InitializeComponent() call.
//
}

void Label1Click(object sender, EventArgs e)
{
button1.Visible = true;
button2.Visible = true;
MessageBox.Show("WinSecurityActiv je antivírusový program vytvorený spoločnosťou T-Tech Slovakia. Program dokáže odhaliť vírus Win32Utility ktorý je veľmi nebezpečný pre počítače z OS Windows. V budúcnosti pribudne aj ochrana pred mnohýmy inými vírusmi. Program WinSecurityActive je dobrý aj vo vyvarovaní sa pred vírusmy a nemal by chýbať v žiadnom počítači z OS Windows.");
}

void Button1Click(object sender, EventArgs e)
{

MessageBox.Show("Prepáčte, ale táto verzia programu nieje kompaktibilná z vaším operčným systémom!");
}





void Button2Click(object sender, EventArgs e)
{
Application.Exit();
}
}
}

ale stále je ich vidno. a ked som pridal pred label button1.Visible = false;
tak my vypísalo chybu. tak kde to mám dať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
w3q0
Věrný člen
23. 11. 2007   #7
-
0
-

ok, už osm to opravil, díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
HTML,CSS,PHP,MySQL, začínam s Objected C 2.0
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý