Můžu aniž bych se ptal výrobce použít obrázky z nějaké hry do své hry?
Fórum › Právo a podnikání
Licence
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
screenshoty asi ne, co? :mimi:
Zdrojové soubory (at uz zdrojovy text(kod), zvuky ci obrazky) nelze pouzit.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Nj, ale jde o zdrojovy obrazek ze hry. To ze jsi obrazek dostal tak, ze jsi to printl nebo ze jsi fikanejsi a vydlabal jsi to z tama, nema vliv.
ok:(( , a je nějaká možnost, že bych se mohl dohodnout s majitelem licence?
Pro vyzkoušení Vaš
a nebylo by jednodušší si to prostě namalovat sám?
Curo: myslíš, že výrobce bude kontrolovat nějaký freeware projekt?
nj, tady to je jednoduchej obrazek, ale sou tam i tezsi...Bych nezvladl:( Navic to snad nebude vyrobce kontrolovat...
Pro vyzkoušení Vaš
ALe me se nikdo neptal na to, zda to bude vyrovce kontrolovat, ale na to, zdaje to legalni.
add2: lwgalitu Windows taky nekontroluji a presto je to nelegalni..
A pokud je to freeware a uvedu tam pak třeba autora je to furt ilegal??
Bez souhlasu nic.
Teoreticky, pokud ten obrazek trosicku pozmeni, by to snad slo, ne???
Potom by to ale bylo něco jako spor o písmo Linotype vs. Microsoft (písma Frutiger vs. Seoge) - MS změnili jen tečku nad i :D
I když teoreticky bys na tom mohl ještě vydělat... MS Linotype kvůli jeho vlastnímu písmu žaloval... :))
Dohodnout se urcite muzes, ale pak jse o to, kooho ta licence je. S Mrkvosoftem se tezko dohodnes :?
Bud v klidu, ja jsem na jeden svuj projekt taky vykrad par her (od svetoznamych autoru) a dokonce jsem za to i neco zainkasoval. A trestni oznameni furt nikde. Proste jsem to napsal do credits. Po Id ani Lucasarts se mi autorsky prava somrovat nechtelo :))
A co tam je jeste za obrazky - to si je opravdu nedokazes nakreslit ???
No, jedná se o obrázky z hry www.tibia.com...
a tady to fakt bych nedok?zal nakreslit...
Pro vyzkoušení Vaš
no tak to uz ti verim...
A ještě mám dotaz, jak moc musím změnit ten obrázek aby na něj neplatila licence? Stačí Přidat tečku?
Pro vyzkoušení Vaš
Hele pokud na t? h?e nechce? vyd?l?vat miliony jako?e asi nechce? tak nevím pro? by sis nemohl pu?it par obrazk?. Oni t? za to ?alovat nebudou a my t? taky nebonznem ;-) A kdy? ti o to tak jde tak jim napi? zeptej se jich. To p?id?v?n? te?ek je si myslim je?t? hor?? ne? kdyby ste ji nep?idali v?bec.
no já jim samozřejmě psal...
Thank you for your email.
Tibia and all the content is protected by copyright law. Please
understand that we cannot allow you to use any of our stuff.
If you have any further questions and would like to write to us again,
please attach or quote your previous email and our reply to ensure that
our help will be efficient.
Kind regards,
Marcus Riese
Tibia Customer Support
btw, fakt nechci na tom nic vydělávat...
Pro vyzkoušení Vaš
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Freeware licence — založil _Radek_
Licence xp professional — založil JannBaill
Licence MySQL — založil Janina
Volba správné licence — založil psenik