VS 2008 C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

VS 2008 C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.comVS 2008 C++ – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

yaqwsx+9
Posthunter
25. 11. 2007   #1
-
0
-

Ted je novy VS.Tak se chi zeptat v cem je jiny nez predchozi verze 2005?Opravuje nejake chyby, je rychlejsi/pomalejsi?MA cenu prechazet?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.112.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
DeaLer+2
Hero
25. 11. 2007   #2
-
0
-

To yaqwsx : Subjektivně mi přijde rychlejší, ale neřeknu ti, jestli opravuje nějaký nedostatky, který se týkaj vývoje C++ (vím, že ve VS 2005 jich bylo dost). Pokud máš možnost přejít, tak nevidím důvod, proč to neudělat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
yaqwsx+9
Posthunter
25. 11. 2007   #3
-
0
-

TAk to skusim,kdystak mam v zaloze instalacku 2005ky....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.112.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
yaqwsx+9
Posthunter
28. 11. 2007   #4
-
0
-

Jeste jsem narazil na jeden problem....Webova instalace mi nefunguje(vyzkousi to 5 pokusu a pak hodi chybu).A jelikoz v posledni dobe nemam moc casu,tak nemuzu naraz stahnout celych ,8GB dat...A pauzovani napr pres DownThemAll mi jaksi nefunguje..Ale udajne servery microsoftu pauzovani podporuji..
Neznate nejaky download manager,ktery to pauzovani podporuje?

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.166.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
tmi0
Věrný člen
28. 11. 2007   #5
-
0
-

8GB?!? to k tomu mas nabalenou jeste nejakou 3D akcni minihru ne? co tam sakra vsechno je??? vzdyt potrebujes jen kompilator a knihovny... no to je holt styl microsoftu...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
DeaLer+2
Hero
28. 11. 2007   #6
-
0
-

To tmi : Ona před tou osmičkou je čárka, před ní má bejt ještě nula (někdo to tak prostě píše). Všechny Express edice dohromady zaberou necelých 900 MB. VS 2008 Professional s hromadou dalších nástrojů a SDK nezabere ani celý DVD.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
tmi0
Věrný člen
28. 11. 2007   #7
-
0
-

aha tak to sorry). tento styl zapisu implicitni nuly mi doposud nebyl znam, navic to castecne bylo zpusobeno mym microsftackym komplexem. no ale porad mi prijde 0,8 GB docela dost... ja s zadnou hromadou dalsich nastroju nikdy neprogramoval a neumim si predstavit ze by mi nejak moc pomohly. snad jen nejaky externi mozek, ale to asi neumi ani microsoft)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
DeaLer+2
Hero
28. 11. 2007   #8
-
0
-

To tmi : Já taky ne, některý z nich by se mohly hodit na jiný CD/DVD a vůbec by mi nechyběly.

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
yaqwsx+9
Posthunter
1. 12. 2007   #9
-
0
-

Tak problem vyresen....Mam totiz CDMA interent, a kvuli pohodli a neodpojovani nternetu pri prechodu uzivatelu jsem vytacel pres winy a ne pres dodavany program.A dneska rano jsem ho jen tak nahodou spustil,a skusil webovou instalaci...A ejhle ono uz to stahuje!

Ale zajimalo by me jaky je rozdil mezi vytoceni winama a tim programem...

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.89.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
zacatecnik0
Super člen
4. 12. 2007   #10
-
0
-

no ze asi dodavany program od vyrobce lepe komunikuje se zarizenim, potazmo s ovladacema jeho pouzivany je tedy vhodnejsi (ne vzdy :) ) ale pro specifictejsi odpoved polozte dotaz ve specializovane sekci ci foru (pc.poradna.net) tady to je programatorska sekce C/C++

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.84.–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 15 hostů

Podobná vlákna

Problém s VS C++ 2008 — založil Jonyzz

VB 2008 animácia — založil Majox

Visual C++ 2008 — založil Marek066

Inštalácia MSSQL 2008 EE — založil Anonymní uživatel

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý