Posuvnik (Dev - C++) – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Posuvnik (Dev - C++) – C / C++ – Fórum – Programujte.comPosuvnik (Dev - C++) – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jeyekomon0
Stálý člen
25. 11. 2007   #1
-
0
-

Zdravim, jeste jsem se v Dev - Cpp moc nerozkoukal, chtel bych nejak "zapnout" posuvnik, tedy, abych mohl videt treba vsechna cisla v:



for(int i=1;i<100; i++)
{
cout <<i <<endl;
}

Zatim mi to ukazuje jen poslednich cca 20 radku = okno bez posuvniku. Dik.

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.65.–
jjk
Reklama
Reklama
Orcslayer0
Stálý člen
25. 11. 2007   #2
-
0
-

To Jeyekomon : Podle mě záleží na tvém OS. Já tam nař. posuvník mám. :) (Widle XP.)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
Jeyekomon0
Stálý člen
25. 11. 2007   #3
-
0
-

To Orcslayer :
To snad ne.. (Win 98)
Ale nechapu co ma co Windows kecat Devku do programovani.
Jednou chce Dev vyhodit okno s posuvnikem, tak by mel ignorovat nejakou verzi windows apod, ne??
Prijde mi to takove divne.. (A co s tim?? Krome reinstalace windowsu)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.65.–
jjk
Orcslayer0
Stálý člen
25. 11. 2007   #4
-
0
-

To Jeyekomon : Je to jen můj neodborný názor (aneb mě ber v oblasti C++ s jistou rezervou :D). ,) :)) Samozřejmě to tak být nemusí (sám se s C++ doslova plácám, když mám čas) - vycházím jen z toho, že jsem nic nenastavoval a posuvník tam mám (a bez toho, abych tam měl cykly). Aneb podle mě program je tvořen tím, co uděláš, ale rozhraní pro to vygeneruje OS, pokud si ho sám neuděláš (=nenaprogramuješ) - u nějaké aplikace s nadefinovaným grafickým rozhraním by měl jít posuvník naprogramovat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
tmi0
Věrný člen
25. 11. 2007   #5
-
0
-

presne tak jak rika Zabijak orku, rozhrani je generovano OS-kem. uz presne nevim jak to v 98mach fungovalo (jestli vubec)), mozna to lze nastavit pres option command liny, nebo se posouvej pomoci nejakych zkratek typu Shift + PageUP, Shift + UpArrow... Ctr+PageUp... neco takovyho, fakt si uz nevzpominam
... a s nejakym jinym kompilatorem/IDEckem jsi tam ten posuvnik mel?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 63 hostů

Podobná vlákna

Posuvník — založil Martin

Svislý posuvník v IE — založil Martin

Svislý posuvník v IE — založil Martin

Posuvník a za ním vstupní pole — založil dragon124

Dev-c++ — založil miixall

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý