Info – Pascal – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Info – Pascal – Fórum – Programujte.comInfo – Pascal – Fórum – Programujte.com

 

19. 2. 2006   #1
-
0
-

Tak s novým fórem, který se mimochodem celkem podarilo je tu samozřejmě sekce i Pascalu... Byl bych rád kdyby členové kurzu Pascalu komunikovali mezi sebou a nebo se ptali me na chyby v ukolu jakakoli reseni atd. Proste trosku vic zpetne vazby ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Neberte život vážně, stejně z něj nevyváznete živí
Martin0
Duch
23. 3. 2006   #2
-
0
-

Potřeboval bych prosím pomoc s jedním prográmkem, stačí jen slovní postup, ale za celý prográmek bych se taky nezlobil. Zadaní: Program pro vyhledání nejkratší cesty z jednoho uzlu orientovaného i neorientovaného grafu do jiného uzlu. Program umožní upravovat graf (přidávat i ubírat uzly a cesty, stanovovat jejich délky a orientace), zvolit výchozí a cílový uzel a tiskne nejkratší cestu včetně délky. Předem moc děkuju
hrusek@tiscali.cz
icq : 242 995 096

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
nezkušený programátor:)
7. 4. 2006   #3
-
0
-

Ludia jak sa tu stahuje pascal

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dar0
Duch
16. 4. 2006   #4
-
0
-

Musíš se zaregistrovat a pak v sekci dowload/programy, najdeš ho pod názvem Turbo Pascal.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
+++ I am who I am +++
Peter Orosz0
Expert
11. 6. 2006   #5
-
0
-

systemx napsal:

Potřeboval bych prosím pomoc s jedním prográmkem,staci jen slovní postup,ale za celý prográmek bych se taky nezlobil.zadaní : Program pro vyhledání nejkratší cesty z jednoho uzlu orientovaného i neorientovaného grafu do jiného uzlu. Program umožní upravovat graf (přidávat i ubírat uzly a cesty, stanovovat jejich délky a orientace), zvolit výchozí a cílový uzel a tiskne nejkratší cestu včetně délky. Předem moc děkuju
hrusek@tiscali.cz
icq : 242 995 096



Netreba ti to nahodou do skoly - presnejsie Karlova Univerzita ?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
A ja som si myslel, že sa rozídeme v dobrom...
bortak0
Newbie
27. 9. 2006   #6
-
0
-

help me pascal mi píše chybu Error 15:File not found (SYSTEM:TPU)
a ten vas turbo pascal nefunguje
:(( v downloadu

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
S.Salomon0
Newbie
28. 9. 2006   #7
-
0
-

Zdarec lidi, neví tady náhodou někdo, jak v Pascalu předčasně ukončit program?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
http://programujte.com/avatari/51.jpg
dalaman0
Věrný člen
28. 9. 2006   #8
-
0
-

CTRL+Break

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Lepšie je mať psa na saláme ako salámu pod psom !!!
Laaca0
Stálý člen
30. 10. 2006   #9
-
0
-

Nejl?pe funkc? Halt(x:byte)
Kde X je n?vratov? k?d. Ve v?t?in? p??pad? tam d?vej 0. V takov?m p??pad? je povolen i z?pis Halt;
-tedy bez parametru

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
DOS-u-akbar
l.u.c.a0
Duch
16. 1. 2007   #10
-
0
-

To Laaca: nazdárek, v prosinci jsi mi pomáhal s tím úkolem ohledně vypisování vět zrcadlově. Ten projekt tomu učitelskýmu šťouralovi takhle nevyhovoval. Myslíš, že by jsi mi mohl pomoct ještě??? Potřebovala bych aby to vypisovalo takhle: Ahoj jak se mas. Joha kaj es sam. a né jako mi to vypisovalo .sam es kaj johA......aby to vypisování bylo po jedné nebo dvou mezer a né až po celé větě ukončené tečkou, neotáčí se celá věta, ale jenom ty slova. myslíš že by to bylo možný? nevim s těma řetězcema slov vůbec rady... hrozně moc díkas, Lucka

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adrian
~ Anonymní uživatel
12 příspěvků
24. 8. 2007   #11
-
0
-

To l.u.c.a:

program obracene;

{$APPTYPE CONSOLE}

uses
SysUtils;
var
text, slovo : string;
znak,x : char;
i,j : integer;
begin
slovo:='';
writeln('Zadejte text');
read(text);

for i:=1 to length(text) do begin
znak:=text[i];
case znak of
'a'..'z', 'A'..'Z' : slovo:=slovo + znak;
else
begin
for j:=length(slovo) downto 1 do
begin
x:=slovo[j];
write(x);
end;
writeln;
Slovo:='';
end;
end;
end;
readln;
readln;
end.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Yety0
Stálý člen
23. 12. 2008   #12
-
0
-

To Marek Valter : Jako všechny programy. Prostě najdeš stránky odkud se dá TPascal stáhnout a optom na to klikneš (myší).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.117.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
Yety0
Stálý člen
23. 12. 2008   #13
-
0
-

To l.u.c.a : Založ vlákno, tak si toho spíš někdo všimne.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.117.–
Kapitán A. J. Rimmer vesmírný dobrodruh
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Info o DB — založil dalaman

INFO — založil ZAČÁTEČNÍKDE

Version Info — založil

CPU info — založil praxc

Modulo ... Info — založil silent

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý