Jednoduchá PHP/MySQL aplikace – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

 Jednoduchá PHP/MySQL aplikace – MySQL – Fórum – Programujte.com Jednoduchá PHP/MySQL aplikace – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Goumba0
Návštěvník
27. 11. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,pokud by se tu našel programátor,který by byl ochoten zdarma vytvořit mi následující script ,byl bych mu moc vděčný:
Na indexu tabulka (s práznými input poly),klasický vzhled a třídění jako u HTML tabulky.Vyplnil bych třeba 2 řádky a dole stiskl "Uložit".Data by se zapsala do databáze a vygenerovala se stránka,která by obsahovala čistě tu samou tabulku ( jen barevně upravenou) s vyplněnými údaji.Připomínám,že tento script nechci za účelem prodání/jiného výdělku,ale jelikož chci poznat,jak by tento script pracoval a viděl jeho source a pochopil ho.Pokud jste mne pochopily,děkuji za jakoukoli účast

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.144.–
pawlik0
Grafoman
27. 11. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
15. 12. 2007   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
Zelenáč0
Posthunter
15. 12. 2007   #4
-
0
-

Dejme tomu, ze v databazi "DB" mas tabulku s nazem "tabulka" se dvema sloupci - "col1" a "col2"



<?

$table = "tabulka";
mysql_connect("server", "login", "heslo") or die("nepodarilo se pripojit k DB!");
mysql_select_db("DB");

if($_POST["submit"]){
mysql_query("INSERT INTO ".$table."(col1, col2) VALUES('".$_POST["col1"]."', '".$_POST["col2"]."');
}

echo('
INSERT:
<form action="index.php" method="post">
col1: <input type="text" name="col1" size="30" />
col2: <input type="text" name="col2" size="30" />
<input type="submit" name="submit" value="Send" /><br / >
</form>
<hr />
<table>
');

$data = mysql_query("SELECT col1,col2 FROM ".$table);
while(list($col1,$col2) = mysql_fetch_rows($data)){
echo('<tr><td>'.$col1.'</td><td>'.$col2.'</td></tr>');
}

echo('</table>');

?>


Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Jednoduchá aplikace. — založil Morpheus

Php aplikace - co potrebujem? — založil Swarley

Aplikace Helpdesk v php — založil Admin33

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý