Prosím o radu – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Prosím o radu – MySQL – Fórum – Programujte.comProsím o radu – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Goumba0
Návštěvník
27. 11. 2007   #1
-
0
-

Mohu se prosím zeptat,kdyz mam PHP script,ktery chce nacist data z mysql tabulek do stranky,tak jak pojmenovat soubor s mysql tabulkami,aby se opravdu nacetly ?Nebot pripojeni k mysql je uspesne,ale tabulky to nenacte ( do nich jsem vlozil nejaka data a ty tam proste nejsou).. Dekuji



CREATE TABLE mesta(
stat VARCHAR(30),
hlavne_mesto VARCHAR(35),
pocet_obyvatelov INT,
ID INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
PRIMARY KEY(ID));


INSERT INTO mesta VALUES('Slovensko','Bratislava','5500000','');
INSERT INTO mesta VALUES('Cesko','Praha','10000000','');
INSERT INTO mesta VALUES('Madarsko','Budapest','10344000','');
INSERT INTO mesta VALUES('Rakusko', 'Wien', '7813000', '');

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.203.144.–
bukaj0
Věrný člen
27. 11. 2007   #2
-
0
-

Goumba
Nejspíš jsem moc nepochopil, co je za problém, ale...

Mohu se prosím zeptat,kdyz mam PHP script,ktery chce nacist data z mysql tabulek do stranky,tak jak pojmenovat soubor s mysql tabulkami
Pokud máš v databázi založené tabulky, žádný soubor s jejich definicemi nepotřebuješ.

A ten kód je co? Tyto dotazy jsi již nad DB provedl nebo ne?

Jinak doporučuji se podívat na seriál o PHP a linuxsoftu (viz http://linuxsoft.cz/php) a seriál o MySQL na stejném serveru (viz http://linuxsoft.cz/mysql). Popř. by mohl pomoci manuál PHP, sekce o MySQL (http://cz.php.net/manual/cs/ref.mysql.php).

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Prosím o radu! :) — založil brunoczech

Prosím o radu !!! — založil ospalka123

Prosím o radu — založil Michal

Prosím o radu — založil orei

Prosím o radu — založil majkl

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý