Muze mi laskave nekdo vysvetlit... – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Muze mi laskave nekdo vysvetlit... – C / C++ – Fórum – Programujte.comMuze mi laskave nekdo vysvetlit... – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
30. 5. 2006   #1
-
0
-

...jak se vytvarej dialogy ??? Pokud nejsem uplne slepej, tak na builder je pouze, jek reagovat na zpravy zasilane dialogy a nad tim neco takovyho, jako "pridejte tlacitko OK a STORNO do zdroju"... No jo, to je sice hezky, ale muze mi nekdo vysvetlit jak se takovy tlacitka nebo comboboxi do zdroju pridavaj ??? Predem opravdu moc dekuji tomu, co se mnou bude mit trpelivost a vysvetli mit to...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Reklama
Reklama
Juraj Mo?ko0
Newbie
31. 5. 2006   #2
-
0
-

Nazdar, zalezi od toho v com programujes ak nahodou programujes vo Visual Studiu od Microsoft (skusenosti mam s 2003 a s 2005) tak presne tak ako sa pridava ikona alebo kurzor(Project->Add Resource...) sa pridava aj dialog.

Po pridani sa ti zobrazi prazdny dialog a ty si tam jednoducho naklikas jednotlive komponenty, tu ich mozes aj pomenovat. Potom v Dialogovej procedure (popis na http://www.builder.cz/art/cpp/win_api_12.html) zachytavas spravy ako v procedure okna,ale to uz je myslim na buildery dobre popisane.

Ak pouzivas ine vyvojove prostredie tak ti pomozu slajdy z prednasky Programovani pro Windows I z UK v Prahe http://edgar.ms.mff.cuni.cz/mywinprog/default.aspx

PS: Tu skusku mam za 1 :D

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ond?ej ?pl?chal0
Posthunter
31. 5. 2006   #3
-
0
-

Diky, mrknu se na to; jen si musim nainstalovat Acrobat Readera... Jinak mam Dev-Cpp

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 83 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý