Win API , skoda ze nejde aj iným – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Win API , skoda ze nejde aj iným – C / C++ – Fórum – Programujte.comWin API , skoda ze nejde aj iným – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Peter D.0
Expert
31. 5. 2006   #1
-
0
-

Zdravim vsetkych.
Skusal som niekolkym ludom poslat moj vytvor v API. islo o jednoduche veci.
Obsahovali ikonu, nejake dialogy, niektore stavovy riadok ale idu spustit len na mojom pc a na kECUB-ovom
(tymto ho pozdravujem ?:ok:?)
ostatnym vypise nieco v podobe:

inicializacia aplikacie sa nepodarila
alebo potom este nieco s pamatou 0x000000135
posielal som len exe, skusal som poslat aj release verziu, ale nic.

ma niekto napad ? mam VC.NET ?:dabel:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Reklama
Reklama
Jakub Doucek0
Stálý člen
31. 5. 2006   #2
-
0
-

díky taky zdravím .) Napadlo mě jedině jaxem řekl že v tom máš zabudovaný IQ test a pod hranici 150 to prostě nespustí :))

Co všechno tam includuje?? Ještě mě napadlo zkusit to zkompilovat jinde.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
some_one0
Návštěvník
1. 6. 2006   #3
-
0
-

Spíš bych to viděl, v tom, že někde budou chybět nějaké zdroje..
(co ta ikona? je v binary?)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Jakub Doucek0
Stálý člen
3. 7. 2006   #4
-
0
-

mephi už to vykoumal, musí se před kompilací něco nastavit ;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Pro ty, co hledají odpověď http://ehoy.wz.cz
PoselSmrti0
Newbie
3. 7. 2006   #5
-
0
-

mephi napsal:
mam VC.NET :dabel:



Podla mna je problem prave v tom, ze je to kompilovane vo VC.NET, cize to vyzaduje mat nainstalovan Net.Framework.

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
3. 7. 2006   #6
-
0
-

Pokračování... nevykoumal náhodou Memphi že se před kompilací musí vypnout kompilování programu jako .net program? Tim by to možná bylo a taky by se tim vysvětlilo proč to nejde spustit člověku kterej nemá .net framework, nehledě na to že an to dokazuje chyba... :ehm:

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Adam Streck0
Stálý člen
3. 7. 2006   #7
-
0
-

Ten thread tu visí měsíc a my napíšem řešení hned dva během 20 vteřin.... :?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 60 hostů

Podobná vlákna

Win 32 API — založil radvis

Win API — založil Midnight

Win API - Listbox — založil FP91

Win 32 api Dialogy — založil whysper

Psaní Win API — založil matesz

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý