Zdravím všechny programátory v C#. Sháním někoho kdo by byl ochotný mi pomoci se semestrální prací. Týká se to konzolové aplikace v C#. Pokud by se někdo nudil a je zkušenější programátor v C# rád bych ho požádal o pomoc .
To víte, semestrálek je hodně a času málo, navíc C# opravdu není můj šálek kávy (pro mně zlaté Delphi a ObjectPascal).
Předem děkuji za kladné odpovědi. Případně bych se se "zájemcem" domluvil na formě odměny smajlik
Fórum › .NET
C# help pls..
Asi tě nepotěším, ale k takovým věcem diskuze neslouží. Přijď s konkrétním problémem a já (nebo někdo jiný) se ti pokusím poradit.
To Morf : Můžeš zkusit: http://forum.builder.cz/list.php?31, ale myslím, že to nedopadne o moc líp.
To Tocimanko : Když myslíš ... já tak úplně ne.
To Morf : Nj, svým způsobem jo.
BTW: jak dlouho jste měli ve škole C#? jco má být výsledkem semestrálky?
BTW: jak dlouho jste měli ve škole C#? jco má být výsledkem semestrálky?
mysliš že ti odpovie ? podľa mňa to drží v tajnosti, inak by to tu už davno bolo :)
My programatori ze sme divni ? To prave my sme normalni. Ked niekto povie ze ho nikto nema rad tak mu treba gratulovať ! :-P
Tak zadání, pro ty které to třeba trochu zajímá, co se chce po studentech na jedné nejmenované VŠ v prvním semestru C#..
Vytvořte konzolovou aplikaci editoru libovolných objektů (např. studenti, zeměpisné objekty
apod.).
Program se bude ovládat pomocí následujícího menu:
1. Načtení seznamu ze souboru – uživatel si zvolí typ souboru (binární nebo textový) a zadá
název souboru.
2. Uložení seznamu do souboru – uživatel si zvolí typ souboru (binární nebo textový) a zadá
název souboru.
3. Vložení zadaného objektu do seznamu.
4. Vymazání zadaného objektu ze seznamu.
5. Úprava údajů zadaného objektu v seznamu.
6. Hledání objektu – uživatel zadá položku, podle které chce hledat (např. Jméno) a potom
hodnotu hledané položky (např. Karel).
7. Setřídění seznamu – uživatel zadá položku, podle které chce seznam utřídit a potom směr
třídění (vzestupně, sestupně).
uff...
To Morf : IMHO to není nic složitýho (po prvním semestru bys to měl zvládnout, pokud ses věnoval výuce), ale dělat bych to fakt nechtěl ... je to zbytečná práce ;) Co je to za VŠ?
To DeaLer : no mě se to taky dělat nechceee :smile1:
Proto sháním někoho kdo by si s tim tu práci dal. Sem ve třeťáku, bakalářka na krku a ještě k tomu toto, je to děs..
Vůbec se mi do toho nechce, ale budu asi muset :smile10:
Jinak, pro mě je toto zadání docela náročné, C# mě nák nechytlo bohužel..
jak to dopadlo?
taky to ted pisu z nudy ale tak ja se C# zacinam tak nevim jestli bych ti pichnul, zatim mam jen pridavany stdenta, zobrazovani celeho seznamu, mazani a to menu. zacal jsem vcera...takz ty musis finisovat ze?
a do kdy to mas mit? ze bych ti helpnul....
hoj byl sem ted dva dny mimo, 40tky horecky me schvatily :( a vzaly mi taky chut makat na tom, posilam ti co mam s tim ze bych ti stejne neposlal vsechno- musis taky trochu projevit snahu ;-)
edit:
dlouhy zdrojak presunut do souboru
To zacatecnik : Mohl bys příště takový zdrojáky přikládat jako soubory? Díky.
DeaLer: mea culpa, napravuji to tedy
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze