Problém s VS C++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Problém s VS C++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s VS C++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Jonyzz0
Návštěvník
1. 12. 2007   #1
-
0
-

Nevím proč, ale když vytvořím ve VS 2008 klascikou konzolovou nebo Win32 aplikaci (nevytvařím NET apliakci ani v ní nepoužívám NET framework !!!), tak ke svému spuštění NET framework vyžaduje. Nespustil sem ji na počítačích, kde není NET nainstalován. Jde to nějak v projektu nastavit aby aplikace fungovali bez NETu, je-li to teda vůbec možné?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.69.–
Reklama
Reklama
tmi0
Věrný člen
2. 12. 2007   #2
-
0
-

nejlepe to jde nepouzivanim VS). na klasickou konzolovou aplikaci prece nepotrebujes 0,8GBovy VS, na to ti staci jen malinkej kompilator s knihovnama a headerama...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
mephi0
Expert
2. 12. 2007   #3
-
0
-

s tym mam problem aj pri VS2005. Riešenie som nenašiel, asi bude potrebný. Aj keď je to divné lebo som to nerobil v C++/CLI (teda .NET). riešil som to tak, že som projekt vyvýjal vo visual studiu a na koniec zostavil pod Dev-C++. Ale dalo práce to prisposobit :) verili by ste ze Dev nepozna "#pragma once" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Jonyzz0
Návštěvník
2. 12. 2007   #4
-
0
-

Díky za odpovědi, asi to vypadá, že se vrátím zpátky ke Code::Blocks.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.69.–
DeaLer+2
Hero
2. 12. 2007   #5
-
0
-

To Jonyzz : divný, to by mělo fungovat ... možnost buidovat neřízené aplikace stále existuje, ale je pravda, že jsem to nikdy nezkoušel

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.147.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 131 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý