Problém s VS C++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama

Problém s VS C++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.comProblém s VS C++ 2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 
Hledat
Moderní platforma pro vytvoření vašeho nového webu – Wix.com.
Nyní už můžete mít web zdarma.
Vybavení pro Laser Game
Spuštěn Filmový magazín
Laser Game Brno

Poohlížíte se po nové práci? Delivery Manager neboli Agile Master
Jonyzz0
Návštěvník
1. 12. 2007   #1
-
0
-

Nevím proč, ale když vytvořím ve VS 2008 klascikou konzolovou nebo Win32 aplikaci (nevytvařím NET apliakci ani v ní nepoužívám NET framework !!!), tak ke svému spuštění NET framework vyžaduje. Nespustil sem ji na počítačích, kde není NET nainstalován. Jde to nějak v projektu nastavit aby aplikace fungovali bez NETu, je-li to teda vůbec možné?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.69.–
tmi0
Věrný člen
2. 12. 2007   #2
-
0
-

nejlepe to jde nepouzivanim VS). na klasickou konzolovou aplikaci prece nepotrebujes 0,8GBovy VS, na to ti staci jen malinkej kompilator s knihovnama a headerama...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
mephi0
Expert
2. 12. 2007   #3
-
0
-

s tym mam problem aj pri VS2005. Riešenie som nenašiel, asi bude potrebný. Aj keď je to divné lebo som to nerobil v C++/CLI (teda .NET). riešil som to tak, že som projekt vyvýjal vo visual studiu a na koniec zostavil pod Dev-C++. Ale dalo práce to prisposobit :) verili by ste ze Dev nepozna "#pragma once" ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Jonyzz0
Návštěvník
2. 12. 2007   #4
-
0
-

Díky za odpovědi, asi to vypadá, že se vrátím zpátky ke Code::Blocks.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.69.–
DeaLer+2
Hero
2. 12. 2007   #5
-
0
-

To Jonyzz : divný, to by mělo fungovat ... možnost buidovat neřízené aplikace stále existuje, ale je pravda, že jsem to nikdy nezkoušel

Nahlásit jako SPAM
IP: 81.92.147.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 400 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032019 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý