Už jste někdo hrál? Já teď nahodil demo a jeto řežba jak sviň :smile18: Měl jsem strach jestli to rozběham, ale i na mé sestavě to bez problémů hraju. A v pondělí už bych měl mít i plnou verzi, no ty vo... Dost mě dostalo to ničení prostředí, si jdu k autu a tradá, najednou je auto u půl metru nížší - spadnul na něj strom... No prostě, to musíte vyzkoušet :smile2:
kdo nevyzkouší, neví oč přichází! :smile4:
Fórum › Hry
Crysis
jo,včera jsem zrovna dohrál plnou...bohužel od východu z mimozemské lodi to jde s kvalitou hry docela dolů,takové o ničem:(až na poslední misi,kterou naopak hodnotím jako jednu z nejlepších:-)
To Tokan : Demo jsem dohrál třikrát, na plnou to zatím nevypadá.
Ach jo!Proc to nerozbeham....Asi kamose pobudu tak tyden dva(to mi pripomina ze si musim najit spacak....Pockat, vlastne spat potrebovat nebudu......)
Možná přicházím, ale hry nehraju už tak 3 roky a stejně bych si na tom utavil muj PC. ikdyxž se občas kouknu po nějakejch herních webech na nějaká videa a říkám týjo to je pěkný. ale nehraju. ale událost roku 2008 bude pro mě hra Zatracenci na tu se fakt těším. po dohrání nibiru a posel smrti si tuhle hru zahraju. ale crysis mě moc neláká. další střílečka ;)
Demo som presiel 5x, full len raz...
Hral som to na 800x600, vsetko low al. off a v poseldnom levely kde bola velka prisera kopu malych ufonov a vsade plamene mi to islo 4-6 fps a presiel som to asi na 10x.
Ked neverite neverte, ale nemam dovod si vymyslat a este sa s tym chvalit :smile1:
Inac nechapem ako moze povedat, ze pod 30 fps su hry nehratelne :smile3:
Hru hodnotim na 95% a odporucam zahrat
To Erik : Pochopíš, až z tebe bude ligovej hráč ;)
To mates : Zatracenci už vyšli, ale podle recenzí celkem propadák, kolem 50% a demo se mi vůbec nelíbilo. Dneska jsem si objednal pod stromek adventuru Tunguska: secret files. Adventury mě baví hodně :D
Ale Crysis jsem taky zkoušel, sice vše na low :D ale je to zajímavá hra :) Ale když bych měl vybrat nejlepší fps hru roku 07, tak by to bylo asi CoD4, Stalker, HL2 OB a až pak Crysis :D
Vyšlo i v češtině začátkem prosince. Demo je jen ve franouzštině. Hodnocení v Levelu i Score 60%
Můžeš mi prosím tě ukázat nějakou recenzi? Já všude vidím Vydání: 2008Jasper napsal:
Vyšlo i v češtině začátkem prosince. Demo je jen ve franouzštině. Hodnocení v Levelu i Score 60%
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2093 - tady můžeš koupit, recenze u nás byla jen v levelu a score zatím. Přečti si třeba diskuze u toho produktu na xzone...
Tak to se omlouvám, já nečetl tu zprávu od matese a když jsem přečetl Ztraceni, jako fanouška seriálu mě hned napadli Ztraceni, tedy Lost: The game.Jasper napsal:
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2093 - tady můžeš koupit, recenze u nás byla jen v levelu a score zatím. Přečti si třeba diskuze u toho produktu na xzone...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze