Pomůže někdo s úkolem ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Pomůže někdo s úkolem ? – C / C++ – Fórum – Programujte.comPomůže někdo s úkolem ? – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

R3nn3K0
Duch
2. 12. 2007   #1
-
0
-

Z

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.10.–
Earl Cash0
Věrný člen
2. 12. 2007   #2
-
0
-

rekl bych ze se tam nedostanes ani kvuli cestine...takze je to jedno ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
mr.Crow
~ Anonymní uživatel
18 příspěvků
2. 12. 2007   #3
-
0
-

takový postup je špatný. Nebylo by od věci si to zkusit naprogramovat sám za pomoci knížek o C++ a učebnicí matematiky? Něco takového není až tak složité...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.211.34.–
mephi0
Expert
4. 12. 2007   #4
-
0
-

nechapem ulohu. Ako inak môžeš napísať 10+i4 ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
Jonyzz0
Návštěvník
4. 12. 2007   #5
-
0
-

To memphi:
Např: v goniometrickém tvaru : |Z| * (cos(úhel) + i*sin(úhel))
nebo v exponenciálním tvaru : |Z| * e ^ (úhel * i)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.40.69.–
R3nn3K0
Duch
4. 12. 2007   #6
-
0
-

já vím a tak se to i snažím udělat, ale nechápu co si pod tou úlohou mám představit

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.10.–
zacatecnik0
Super člen
4. 12. 2007   #7
-
0
-

kdyz to nechapes prvni tve kroky maji smerovat za ucitelem tohoto zadani

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.84.–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
mephi0
Expert
4. 12. 2007   #8
-
0
-

#include <iostream>

#include <cmath>
using namespace std;
int main()
{
float r,i;
cout << "realna cast:";
cin >> r;
cout << "imaginarna:";
cin >> i;

cout << "\n--------\n";
cout << "a) " << r << " + i" << i << endl;
float z = sqrt(r*r+i*i);
float uhol;
if (r == 0)
{
uhol = 90.0F;
}
else
{
uhol = atan(i/r);
uhol *= 180/3.14159265;
}

cout << "b) " << z << "(cos(" << uhol << ") + i*sin(" << uhol << "))\n";
cout << "c) " << z << "e^" << uhol << "*i\n";

system("PAUSE");
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
R3nn3K0
Duch
4. 12. 2007   #9
-
0
-

To memphi:
Díky za pomoc, s té úlohy jsem celkem hodně pochopil a začínám se tím víc zabývat.

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.100.10.–
Jeyekomon0
Stálý člen
4. 12. 2007   #10
-
0
-

To R3nn3K :
"jak se dostat k maturitě je naprogramovat v C++"
Na ktere stredni skole se vyucuje C++ ?? Tam chci v pristim zivote studovat..

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.65.–
jjk
Bald3rr0
Super člen
5. 12. 2007   #11
-
0
-

To Jeyekomon : Například Střední průmyslová škola v Písku, kde studuji já. http://www.sps-pi.cz :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.80.64.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 12 hostů

Podobná vlákna

Pomuze nekdo ? — založil Tod

Pomuže mi někdo? — založil f.d.

Pomůže mi někdo prosím? — založil Břeťa Král

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý