Komunikace s php scripty – Flash – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Komunikace s php scripty – Flash – Fórum – Programujte.comKomunikace s php scripty – Flash – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Choco-TUx0
Newbie
4. 12. 2007   #1
-
0
-

Ahoj
Potřeboval bych jednoduchej script který by komunikoval s php, no spíš mu jenom odeslal hodnotu proměné. stejně jako input
předem děkuji za odpoveď

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.191.–
Reklama
Reklama
Earl Cash0
Věrný člen
4. 12. 2007   #2
-
0
-

no coz o to...napsat ti to klidne napisu ale trochu vic to specifikuj. z tveho prispevku jsem pochopil ze chces napsat php script ktery z inputu prijme hodnotu a ulozi ji do promenne v php.

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.150.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Choco-TUx0
Newbie
4. 12. 2007   #3
-
0
-

aha sr
no v podstatě chci udělat ve flashi textové pole do kterého by něco zapsal (helso) a to by se odeslalo do php proměné

//php část

if ($flash == 10){
echo"zdar lidi";
}
else {
echo"spatne heslo";
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 83.208.191.–
Sir-martin0
Newbie
28. 1. 2008   #4
-
0
-

je to celkem easy ;)
Takže, prvně si udělej MC clip, v něm udělej 2 inputy, a teď jim nastavís var jméno(třeba nick a pass), NE instance NAME !! jinak to nebude fungovat, potom tam jen dáš tlačítko a do action vložíš tenhle srcipt:

on (release) {

// pro kotrolu jestli dané inputy nejsou prádné
if (nick != "" && pass != ""){
loadVariablesNum("login.php", "0" , "POST");

}
}

jo a php script by ti taky nemusel fakčit, takže si to uprav:
login.php
if ($_GET('nick')=='franta')

{
if($_GET('pass')=='1234')
echo 'si tam';
else
echo 'špatné heslo';
}
else
echo 'špatný nick';

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.114.–
mám v pppi, maám v ppp, pytli, všechno |
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Komunikace PHP a serioveho portu — založil roman-dvorak

Forum vs scripty — založil Jan Malý

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý