Začal jsem zkoušet globální vložení reklamních jednotek od Google přes CSS, ale zatím jse nepřišel ani na jeden funkční způsob a tak se chci zeptat zda je to vůbec možné.
Přes CSS naexportovat javascript do stránek. Nechci od vás řešení, jen prosím o info zda to možné je, abych nedělal něco co stvořit nelze. Na netu jsem našel řešení trochu krkolomné export javascriptu přes javascript, ale to už je zase do jiné rubriky.
Předem díky za info a prosím nepište postup. Chtěl bych si to vytvořit sám.
Fórum › CSS
Reklama Adsense přes CSS ?
Zatímco pomocí JS lze vytvořit v dokumentu prakticky cokoliv - html prvky, css i javascript (generovaný či importovaný),
tak jediný případ, kdy lze pomocí css vnést do stránky JS jsou tzv. expressions (fungující jen v IE; tento JS pouze nastavuje hodnoty vlastností, nic víc).
Ale CSS a javascript mohou spolupracovat, tj. můžeš v CSS nastylovat prvky, které potom JS vloží do stránky.
[v CSS lze (zatím ne v IE) generovat a vkládat obsah, ale pouze textový....]
Zkus tedy rubriku Javascript, určitě to jde globálně udělat, jen ne přes styly .
To Petroff : JJ díky, já si to myslel, ale radši se zeptám profíků, než se s tím patlat a pak zjistit, že je to nemožné.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
G Chrome a bold text přes CSS — založil Doomista
Nefunguje načítání hodnot do JS přes CSS — založil Aros
Vytvoreni divu pres JS => IE neaplikuje CSS — založil D-Fox
Generované CSS přes rewrite, funguje jen v IE — založil Aigor
Problém s adsense — založil jávíte