Poradte co stym. – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Poradte co stym. – C / C++ – Fórum – Programujte.comPoradte co stym. – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
lopotka0
Duch
4. 12. 2007   #1
-
0
-

Dobry den.

Potrebujem poradit s problemom.

Mam naprogramovane zadanie:

Načítajte reťazec dĺžky aspoň 20 znakov, vypíšte ho v obrátenom tvare a aj jeho dĺžku. Po výpise počtu sa spýtajte na opakovanie operácie. Po zadaní písmena a si znova vyžiada zadať reťazec a spracuje ho, inak sa ukončí.
Vsetko mi funguje az nato ked zadam opakovt ano cyklus prebehne bez toho aby som zadal nejaky retazec.

Prosim poradte co stim

Dakujem za pomoc. Lubos

#include <string>
#include <iostream>
#include <stdio.h>

using namespace std;
int main(int argc, char *argv[])

{
char dotaz[20];
int i=-1 ;
char a;
do
{
system ("CLS");
cout << "Zadaj slovo min. 20 znakov :\n";
while((dotaz[++i]=getchar()) !='\n');
dotaz[i]='\0';
cout << "\nRetazec obsahuje " <<strlen(dotaz)<< " znakov.\n";
cout << "\nRetazec v opacnom poradi :";
while(i) putchar(dotaz[i--]);
cout << dotaz[i--]<<endl;
cout << "Chces opakovat zadanie (a/n):";
cin >> a ;
}
while (a=='a');
return EXIT_SUCCESS;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.121.–
Reklama
Reklama
dadajax0
Newbie
4. 12. 2007   #2
-
0
-

Zkus tohle:

#include <string>

#include <iostream>
#include <stdio.h>

using namespace std;
int main(int argc, char *argv[])

{
char dotaz[20];
int i=-1 ;
char a;
do
{
system ("CLS");
cout << "Zadaj slovo min. 20 znakov :\n";
while((dotaz[++i]=getchar()) !='\n');
dotaz[i]='\0';
cout << "\nRetazec obsahuje " <<strlen(dotaz)<< " znakov.\n";
cout << "\nRetazec v opacnom poradi :";
while(i) putchar(dotaz[i--]);
cout << dotaz[i--]<<endl;
cout << "Chces opakovat zadanie (a/n):";
cin.get(); //tohle by tu melo byt aby zachytilo klavesu enter na vstupu
cin >> a ;
}
while (a=='a');
return EXIT_SUCCESS;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.132.227.–
lopotka0
Duch
4. 12. 2007   #3
-
0
-

To dadajax :
Dikz moc pomohlo to len musel som dat cin.get() az za cin >> a; . Teraz to uz funguje.
Moc Dakujem.
Lubos

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.65.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 201 hostů

Podobná vlákna

Poradte — založil dalaman

VŠ- poradte — založil fixxa

Poradte — založil Jonxix

PLS Poradte — založil Pacik

Poradte mi, co dál... — založil xxxxxx

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý