Ahojte naprogramoval som jednoduchý program a chcem aby ste ho odohnotili. Nie je to nič svetaborné, ale nudil osm sa a začal som makať. http://www.upnito.sk/download.php?dwToken=07eb5fad68aed0d335d7928c5cad6cb2
Fórum › .NET
Ohodnotťe program prosím!
Mno ... je to jednoduchý, připrav ke stažení něco bez instalace, třeba i se zdrojákama a pak si možná najdu čas.
To w3q :
Myslim, že instalační program je zcela zbytečný skoro mě odradil to zkusit, ale jelikož jsem se nudil tak jsem do toho šel.
Jinak co se týče programu, tak když pominu vizuální stránku, která neni zrovna "in", tak převod jednotek nefunguje. Plus v kalkulačce se dá lehce dostat k neošetřené vyjímce.
No... zaujímavé :-D ten kalendár je vlastne len 1 ovládací prvok "plácnutý" na form :-D, klakulačka mi nefungovala - no vlastne sčítala mi 2 čísla, ale keď som ich chcel vydeliť, tak to nefungovalo a prevod jednotiek nefunguje vôbec :-D ... Jediné, čo na tom programe funguje sú tie odkazy na vašu stránku, ale ešte aj tu nechápem, prečo sa mi otvárajú v IE, keď ja používam ako default browser Firefox. :-D
ta kalkulačka je vtipná:) vždyť ošetřit stisknutí +,-,*,/ bez zadaných čísel nemusíš je tak snadné...nemusíš ani řešit výjimky,ale plácnout tam if:)
To mylan4 : To asi proto, že autor spouští proces iexplore a jako parametr předává adresu stránky. Tak by to být němělo.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Ohodnoťte mi prosím tento článek o základech html — založil X-Ray
Jak udělat tento program ?? prosím — založil w3Rbie
Prosím o radu jak na tento program — založil David
Program, ktory otvori iny program — založil Nummi
Help Prosim :-) — založil schnappislav