Mám W200i a chcem väčšiu pamäťovú kartu(pôvodne 128Mb). A mám otázku či mi telefón zoberie 4GB kartu.
Fórum › Chytré telefony, komunikátory a jejich OS
SonyEricsson W200i
To palynko : měla by.. Ale raději bych hledal na internetu po zkušenostech.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
ono sa to takto casto pise:
pri k750i boli tiez 2GB max. a isli 4GB
to iste pri n6120c sa písalo max 2GB, ale podpora SDHC, takze ide bez problemov 4GB a mali by ist aj vyssie
pozri sa po fore o tomto mobile a tam sa urcite najde niekto kto to uz skusal ;)
To palynko : ne bohužel telefon SE w200i podporuje maximálně 2GB paměťové karty.
To dclvmen@centrum.cz : Pokud je to pravda, tak pak by ti měl sežrat 4GB kartu, která bude rozseknutá na 3 a 1 GB - budeš sice moci využívat pouze 3, ale i to je o GB více než 2...
dclvmen@centrum.cz napsal:
To palynko : ne bohužel telefon SE w200i podporuje maximálně 2GB paměťové karty.
Zkousels to? Jak psal santas - na spouste telefonu to jde i pres to ze by nemelo. Na dalsi jsou k dispozici updaty, ktere to umozni.
To dclvmen@centrum.cz [#84747]: Pokud je to pravda, tak pak by ti měl sežrat 4GB kartu, která bude rozseknutá na 3 a 1 GB - budeš sice moci využívat pouze 3, ale i to je o GB více než 2...
Tyhle problemy nemaji nic spolecneho s adresovanim pameti. Jde o to, ze v SDHC (4GB+) kartach jsou drobne technicke rozdily. Formatovani to nespravi.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Prislušenstvo k SonyEricsson — založil R4STO