Editor pre linux – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Editor pre linux – Python – Fórum – Programujte.comEditor pre linux – Python – Fórum – Programujte.com

 

Tom@sQo0
Stálý člen
7. 12. 2007   #1
-
0
-

ahoj,
potreboval by som na python editor pre linux, ktory by splnal tieto poziadavky:
1) automaticke doplnanie kodu
2) code inspector -> vie zobrazit, ze ktore triedy a funkcie su s danom subore
3) code folding -> dokaze skyt lubovolnu cast kodu

idle nema 2 a 3 bod a gedit nema ani jednu a vim sa mi nepaci koli prilisnej orientacii na klavesnicu, pricom by som v nom par veci spavil radsej pomocou klikania(napr. 3) a tusim nema implititne 1 ...

nepoznate nejaky taky editor?
podla moznosti nech je aj a viac jazykov :) ale to uz neiej podmianka ;)

diky



Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
pawlik0
Grafoman
7. 12. 2007   #2
-
0
-

1) ...
2) ?
3) Připadá mi jako zbytečnost, proč ti nestačí to okomentářovat, ať se v tom vyznáš?

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.42.152.–
Sa Nata A Na. Howgh
Tom@sQo0
Stálý člen
7. 12. 2007   #3
-
0
-

1) !!!
2) napriklad PSPad z windows to ma -> ako postrannu listu, kde su zobrazene triedy a fukcie a premenne suboru :) co na tom nechapes? ;)
3)myslim len skryt, nie zakomentovat aby som nemal na jednej strane zbytocny dlhy balast, ked ma nezaujima :) :

:)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
pin2k0
Stálý člen
7. 12. 2007   #4
-
0
-

Eclipse s rozšířením pro Python, nebo zkus jEdit, oba by to měli umět.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.183.–
Něco tak nepatrného, jako je mávnutí motýlích křídel, může způsobit uragán, který zasáhne celý svět. -- teorie chaosu --
_k_
Duch
8. 12. 2007   #5
-
0
-

Kate. Po Vime ;) je to najlepsi editor ktory poznam. Pre doplnovanie kodu KDevelop (ale to je uz ide-cko, zvlada Python bez kadejakych pluginov).

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Zelenáč0
Posthunter
8. 12. 2007   #6
-
0
-

Kate splnuje ty prvni dva body? Jinak jednine, co mi schazi na geditu je cislovani radku...
3) Python snad nema neco jako import/include ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
_k_
Duch
8. 12. 2007   #7
-
0
-

To Zelenáč : 2. ano (aspon co sa C++ tyka, ale python asi tiez[vola sa to 'Symbol List']). 1. Nie(preto KDevelop).

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Architekt0
Super člen
22. 12. 2007   #8
-
0
-

Editor pro Python? Jedině SPE IDE - Stani's Python Editor http://pythonide.blogspot.com Je napsaný v Pythonu s využitím wxPython, takže funguje i pod WIndows a jinýmy OS :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.22.–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý