Tabulka na střed – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Tabulka na střed – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.comTabulka na střed – HTML / XHTML – Fórum – Programujte.com

 

mara6660
Newbie
8. 12. 2007   #1
-
0
-

Prosím o radu jak lépe tuto tabulku dát na střed: http://www.linaposta.cz/dopis.php

<tr>

<td width="100" valign="top" align="right"><b>Text:</b></td>
<td align="left"><textarea name="text" accesskey="z" rows="25" cols="70"></textarea></td>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="tinymce/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

<script language=javascript type=text/javascript>
tinyMCE.init({
mode : "textareas",
language : "cs"
});
</script>


</tr>

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
p4nther0
Super člen
8. 12. 2007   #2
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 195.47.12.–
Co můžeš odložit na zítra, odlož na pozítří a máš dva dny volna !
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějaký blbec, který neví, že to nejde a udělá to.
mara6660
Newbie
8. 12. 2007   #3
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #4
-
0
-

To mara666 : Můžeš ji celou dát do divu a tomu dát hodnoty - třeba:
CSS

div#tabulka {

text-align: center;
margin: 0px auto;
}

XHTML
<div id="tabulka">

<table>
.....
</table>
</div>

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
mara6660
Newbie
8. 12. 2007   #5
-
0
-

Nefaritus napsal:
To mara666 : Můžeš ji celou dát do divu a tomu dát hodnoty - třeba:
CSS

div#tabulka {
text-align: center;
margin: 0px auto;
}

XHTML


.....




Jde o to jak to mám udělat v tomto kódu?
<form name="send" action="odesl.php" onSubmit="return validate(this);" method="post">

<table border="0" width="420">


<tr>
<td width="100" align="right"><b>Jméno:</b></td>
<td align="left"><input name="jmeno" accesskey="j" type="text" value="" size="30" maxlength="30"><a href="#hvezdicka" class="hvezd">* Odesílatel</a></td>
</tr><tr>
<td width="100" align="right"><b>Příjmení:</b></td>
<td align="left"><input name="prijmeni" accesskey="p" type="text" value="" size="30" maxlength="30"><a href="#hvezdicka" class="hvezd">* Odesílatel</a></td>

</tr><tr>
<td width="100" align="right"><b>Příjemce:</b></td>
<td align="left"><input name="adresa" accesskey="a" type="text" value="" size="30" maxlength="50"></td>

</tr><tr>
<td width="100" align="right"><b>Telefon:</b></td>
<td align="left"><input name="telefon" accesskey="t" type="text" value="" size="30" maxlength="20"><a href="#hvezdicka" class="hvezd">*</a></td>

</tr><tr>
<td width="100" align="right"><b>E-mail:</b></td>
<td align="left"><input name="email" accesskey="e" type="text" value="" size="30" maxlength="30"></td>
</tr><tr>
<td width="100" valign="top" align="right"><b>Text:</b></td>
<br>
<td align="left"><textarea name="text" accesskey="z" rows="25" cols="70"></textarea></td>
<script language="javascript" type="text/javascript" src="tinymce/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

<script language=javascript type=text/javascript>
tinyMCE.init({
mode : "textareas",
language : "cs"
});
</script>



</tr>

<tr>
<td width="100" align="right"><input name="souhlas" type="checkbox" value="souhlas"></td>
<td align="left">Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů.<a href="#hvezdicka" class="hvezd">*</a></td>

</tr><tr>
<td colspan="2" align="center"><input name="formular" type="submit" class="button" onclick="if(souhlas.checked!=true){alert('Pro pokračování musíte souhlasit se zpracováním svých údajů!');return false;}" value="Odeslat">   <input type="reset" class="button" value="Vymazat"></td>
</tr>
</table></form>

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #6
-
0
-

To mara666 : No dej tu tabulku celou do toho divu jak jsem psal :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
DraXík0
Newbie
8. 12. 2007   #7
-
0
-

Řešil bych to přes vnořenou tabulku, ale předpokládám, že ti to vysvětli kolega ;D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.226.196.–
Gabo0
Newbie
8. 12. 2007   #8
-
0
-

jj, ako píše Nefaritus, sprav to tak. Dá sa to spraviť aj pomocou tagu <center> (ako píše p4nther), mal by si napríklad:



<center>
<table>
obsah tvojej tabulky...
</table>
</center>


No takto ti to neodporúčam, keďze to nie je validné (ľudovo povedané: nemalo by sa to tak robiť), ale malo by to fungovať.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.237.19.–
mara6660
Newbie
8. 12. 2007   #9
-
0
-

Nefaritus napsal:
To mara666 : No dej tu tabulku celou do toho divu jak jsem psal :)


tak to se mi to pekne rozhazi, www.linaposta.cz/mmm.php

Nahlásit jako SPAM
IP: 212.96.164.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #10
-
0
-

To mara666 : Já myslel, že to tak chceš :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Patrik
~ Anonymní uživatel
133 příspěvků
20. 4. 2016   #11
-
0
-

Děkuju moc! Pomohlo

Nahlásit jako SPAM
IP: 86.49.188.–
Sheldon0
Newbie
11. 5. 2016   #12
-
0
-

 kdyz pridáš <table align="center"> tak to budeš mít taky na středu!

<table align="center">
<tr>

    <td width="100" valign="top" align="right"><b>Text:</b></td>

      <td align="left"><textarea name="text" accesskey="z" rows="25" cols="70"></textarea></td>

  <script language="javascript" type="text/javascript" src="tinymce/jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>



      <script language=javascript type=text/javascript> 

              tinyMCE.init({

	            mode : "textareas",

	            language : "cs"

                });

      </script> 

  

  

   </tr>
   </table>
Nahlásit jako SPAM
IP: 82.145.221.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté

Podobná vlákna

Obrázek na střed — založil Kashttan

Zarovnání na střed — založil UrbiCZ

Centr na střed — založil ppavelP

Zarovnanie menu na stred — založil evryl

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý