Jak naincludovat komentář, asi přes .htaccess? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Jak naincludovat komentář, asi přes .htaccess? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.comJak naincludovat komentář, asi přes .htaccess? – Standardy W3C, validita a doctype – Fórum – Programujte.com

 

RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #1
-
0
-

Dobrý den,
Všiml sem si u houstingu profitux.cz ze maji nejak naincludovany komentar <!--PFT_Banner-->
Usoudil sem ze to bude asi pres .htaccess nemohl by tu nekdo prosimhodit navod jak neco podobneho udelat napr at je to naicludovane na <!--Wzona_lista-->???
Předem děkuji za odpověd.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #2
-
0
-

To RudeCZ : To maj asi naicludovaný s celým tím komentářem ne? Myslíě, jak udělat něco, jako je třeba ic lišta? Jen jestli jsem ten dotaz pochopil dobře :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #3
-
0
-

ja listu udelanou mam jen kdyz si to nekdo na mojem houstingu chce pridat tak musi davat celou strukturu takhle by zadal jen <!--Wzona_lista--> a mel by to na webu

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #4
-
0
-

Tak třeba:

$text = str_replace("<!--Wzona_lista-->", "KÓD KTERÝM TO CHCEŠ NAHRADIT", $text);

proměnná text ba pak měla být onen text <!--Wzona_lista-->

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Zelenáč0
Posthunter
8. 12. 2007   #5
-
0
-

To RudeCZ : provozujes hosting a nezvladnes vyresit pridavani listy?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #6
-
0
-

"housting" mam proste sub-domeny

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #7
-
0
-

a pres ten .htaccess aby to bylo na tech vsech subdomenach by to neslo ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #8
-
0
-

To RudeCZ : ja se v .htacess moc nevyznam, takze sem napsal co vim :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #9
-
0
-

jj thx ale vis jak psal sem i dal :-D

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #10
-
0
-

To RudeCZ : Jinak bych ale spíš řešil, jak to tam vložit, aby si to ten, kdo od tebe ten "hosting" bude mít, nemohl smazat ne? Nevím jestli si tam bude ještě dobrovolně vpisovat reklamu :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Zelenáč0
Posthunter
8. 12. 2007   #11
-
0
-

htacces slouzi ke konfiguraci adresaru, nikoli k nahrazovani textu v souborech...

Jiank bych rekl, ze nekdo, kdo provozuje hosting, by se mel v programovani webovych aplikaci vyznat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #12
-
0
-

sry ale takoveci sem jeste nepouzival tak to ani neumim :-d

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #13
-
0
-

To Zelenáč : Jo jo...to by měl...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #14
-
0
-

ale dik ze sme se aspon snazilui pomoct

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #15
-
0
-

To RudeCZ : No tou funkcí str_replace to musí jít...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #16
-
0
-

ale ne tak ze bych to dal na vsechny weby pres jeden soubor nebo jo ???

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #17
-
0
-

To RudeCZ : To bys asi musel naincludovat nebo nevim...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #18
-
0
-

pro prave tak to uz rovnou mužu udelat ten soubor a dat

<?php include "http://wzona.cz/lista.htm"; ?>

ale kazdy nema web v php

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #19
-
0
-

jako vim ze url incudovat nejde ale jako tak sem to myslel

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #20
-
0
-

No IC to dela JavaScriptem...ted sem si toho nedavno vsim - muzes se na to podivat...
Takto to maj ve stance dany:

<script type="text/javascript" src="http://img.ic.cz/3/lista.blue.win.js"></script>

a ten scipt je docela dlouhej tak se na nej podivej normalne v prohlizeci, ale stejně sem ti tímle nejspíš vůbec nepomohl...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
Zelenáč0
Posthunter
8. 12. 2007   #21
-
0
-

Chjo, tak si udelas BOTa, kterej ti bude pravidelne prolejzat vsechny domeny a strkat do tech souboru kod reklamy... Muzes to udelat v jakemkoli programovacim jazyce, ktery dokaze pracovat se soubory...

<?


$domeny = array("/www/domena1", "/www/domena2");
while(list($key, $value) = each($domeny)){

$fr = fopen($value."/index.php", "rt");
$data = fread($fr, filesize($value."/index.php"));
fclose($fr);
if(!ereg("<!-- reklama -->", $data)){
$data = "<!-- reklama --> ... ".$data;
}

$fw = fopen($value."/index.php", "wt");
fwrite($fw, $data);
fclose($fw);
}

?>

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #22
-
0
-

To Zelenáč : Jo to je asi nejjednodušší...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #23
-
0
-

njn ale pokud ma nekdo na zacatku session tak mu to napise error :-D uz sem to skusil

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
8. 12. 2007   #24
-
0
-

To RudeCZ : No tak session nahraď...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
RudeCZ0
Newbie
8. 12. 2007   #25
-
0
-

hmm tak to nemuzu pouzit dela to bordel u for atd... :'( ale vypadalo to tak slibne

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.239.–
Orcslayer0
Stálý člen
9. 12. 2007   #26
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
9. 12. 2007   #27
-
0
-

To Orcslayer : přesně a jedině tak, ja ty píšeš je to správně. přes auto append file přilinkovat svuj script, kterej pomoci ob_flush zachytne vystup a nahradi listou.... :)

aspon tedy myslim :D

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Orcslayer0
Stálý člen
9. 12. 2007   #28
-
0
-

To hrach : Hh, ten skript s ob_flush jsem nahodil skoro neúmyslně (hledal jsem googlem jen příklad užití), bo jsem debatu pročítal jen tak zběžně. :D Ale samozřejmě obyčejné nalinkování souboru s textem výborně nahrazuje. :) Jinak by podle mě autor dotazu nic nahrazovat nemusel. htaccess prostě přebije nastavení php.ini, takže pokud to není dělané právě přes nějakého idiotského robota... :))

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.82.–
Zelenáč0
Posthunter
9. 12. 2007   #29
-
0
-

To RudeCZ:

prepend:

ob_start();


append:
$data = ob_get_contents();

ob_celan();

$data = eregi_replace("(<body[^>]*>)", "\\1 \n\n<!--reklama --> ... \n\n", $data);
echo($data);

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý