Dobrý den,
Všiml sem si u houstingu profitux.cz ze maji nejak naincludovany komentar <!--PFT_Banner-->
Usoudil sem ze to bude asi pres .htaccess nemohl by tu nekdo prosimhodit navod jak neco podobneho udelat napr at je to naicludovane na <!--Wzona_lista-->???
Předem děkuji za odpověd.
Fórum › Standardy W3C, validita a doctype
Jak naincludovat komentář, asi přes .htaccess?
No IC to dela JavaScriptem...ted sem si toho nedavno vsim - muzes se na to podivat...
Takto to maj ve stance dany:
<script type="text/javascript" src="http://img.ic.cz/3/lista.blue.win.js"></script>
a ten scipt je docela dlouhej tak se na nej podivej normalne v prohlizeci, ale stejně sem ti tímle nejspíš vůbec nepomohl...
Chjo, tak si udelas BOTa, kterej ti bude pravidelne prolejzat vsechny domeny a strkat do tech souboru kod reklamy... Muzes to udelat v jakemkoli programovacim jazyce, ktery dokaze pracovat se soubory...
<?
$domeny = array("/www/domena1", "/www/domena2");
while(list($key, $value) = each($domeny)){
$fr = fopen($value."/index.php", "rt");
$data = fread($fr, filesize($value."/index.php"));
fclose($fr);
if(!ereg("<!-- reklama -->", $data)){
$data = "<!-- reklama --> ... ".$data;
}
$fw = fopen($value."/index.php", "wt");
fwrite($fw, $data);
fclose($fw);
}
?>
V htaccess to samozřejmě jde, pokud to máš povolený. ,)
php_value auto_prepend_file ../soubor.txt
Více čtiva (edit: i když je to tak trochu mimo mísu - je tam předvedeno, co se s tím dá pěkně dělat :) ): http://www.ilovejackdaniels.com/php/php-gzip-and-htaccess/
To Orcslayer : přesně a jedině tak, ja ty píšeš je to správně. přes auto append file přilinkovat svuj script, kterej pomoci ob_flush zachytne vystup a nahradi listou.... :)
aspon tedy myslim :D
To hrach : Hh, ten skript s ob_flush jsem nahodil skoro neúmyslně (hledal jsem googlem jen příklad užití), bo jsem debatu pročítal jen tak zběžně. :D Ale samozřejmě obyčejné nalinkování souboru s textem výborně nahrazuje. :) Jinak by podle mě autor dotazu nic nahrazovat nemusel. htaccess prostě přebije nastavení php.ini, takže pokud to není dělané právě přes nějakého idiotského robota... :))
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Redirect přes .htaccess s proměnnou v adrese — založil pomlv
Redirect přes .htaccess s proměnnou cz v adrese — založil Pavel
Jak udělat komentář ke zboží — založil Jezdec
Asi apache ;) (nevim jak to nazvat) — založil michal
Bratr mne asi vystrnadil z internetu - jak se připojím? — založil Matěj Andrle