Dostal jsem šílenej nápad na soutěž,tedy pokud to Curo schválí..). Zvolila by se jedna fotografie Cura, a pomocí libovolného grafickéh editoru, byste z ní vytvořili zombíka. Poté by se zvolila porota o ohodnotila jednotlivé zombíky. Výherce by získal respekt ostatních :smile2:
Fórum › Offtopic
Návrh na soutěž - Curozomb
tak lepší by byla možnost vybrat si kteréhokoliv redaktora, at se tu nikdo nehádá :D Ale ted je to zbytečný, je v plánu dost soutěží, dost projektů a není čas dělat ještě další věci, to se týká jak redaktorů (alespon většiny :D ), tak i Cura
Možná by bylo lepší, kdyby každý grafik upravil sám svou fotku a přiložil originál. ze kterého vycházel. Já bych se zapojil. Se svým ksichtem to nemusím ani upravovat :))). Byla by to taková předvánoční oddychovka, protože i ostatní máte spoustu práce, tak by to nebylo špatné si nějakou přibrat ne? :smile8:
Já bych u sebe začal asi radši od zadu. Pod kakakový oko bych namaloval pusu s jedním zubem a určitě bych byl v TOP 10. :smile5:
JA bych vybral 3 obliceje, ze kterych se muze vybrat, protoze pak by tu bylo spustu lidi(jako napr ja),kteri by byli ve znacne vyhode......
yaqwsx napsal:
protoze pak by tu bylo spustu lidi(jako napr ja),kteri by byli ve znacne vyhode......
:smile6: :smile6:
Chtělo by to nějak dát do kupy. Nějaký pravidla. tohle by se pak blbě hodnotilo, ptž by každý dílo bylo uplně jiný.
Spíš bych to formuloval jako nakreslit něco přesně daného.
Návrh:Náhodně vylosovat 5 redaktorů, kteří laskavě poskytnou svůj ksichtík k úpravě. Zadání: Uprav foto tak aby bylo k nepoznání.
Pravidla: 1.Struktura a rozměry fotografie musí zůstat nezměněny
2. Obrázek nesmí hanět danou osobu
3. Obrázek by měl být vtipný
Hodnocení: Výsledný efekt, poměr originál-výtvor, vtipnost.
Hodnotili by všichni a hlavní porota sestavena z redaktorů, kteří propůjčí svůj obličej, by ohodnotila pět nejlepších výtvorů.
Cena: změnění redaktoři si na 1 týden vymění avatatar za výtězný výtvor své osoby.
Ja bych jmenoval komisi z 5 redaktoru a 15 uzivatelu a kazdy by udelil znamku 0-10 nejlepsi a nejhorsi by se skrtala.Potom by se bud secitalo, nebo by se delal prumer
Kdyby byla anketa, tak jde zmanipulovat, ze nekdo rekne nekomu at hlasuje pro toho a toho..
yaqwsx napsal:
Kdyby byla anketa, tak jde zmanipulovat, ze nekdo rekne nekomu at hlasuje pro toho a toho..
LOL: A těch 5 redaktorů a 15 uživatelů by se nedalo ovlivnit? :D
Já myslel hlasování tajné, třeba formou mailu porotě, kde by nesmělo být nic jiného než foto originálu a foto upravené a nick na fóru. Tím by měli všichni stejné podmínky. Uživatelé by pak zvolili 1 nejlepší z pěti vítězných.
První náhodně vylosovaný je TOKAN.
Kdo bude losovat, tak otevře redakci a která fotka se načte jako třetí tak jde na paškál. :D Ovšem, můžete vymyslet lepší způsob.
To mates : To jsem já, když jsme měli v obci Mikulášskou pro děti. Jedna židle nezůstala suchá. :D
Tak losuj jako druhý a ostatní se snad chytnou. Jinak se nepohneme z místa. Grafici, alespoň můžou ukázat co v nich je :)Nefaritus napsal:
Tak hurá do losování :D
To Nefaritus : Takže máme už dva: 1.Tokan, 2. Hrach
Kdo se ujme třetího losování? Co Mates?
To mates : Je to popsáno zde:
Zeleny_Muzik napsal:
Kdo bude losovat, tak otevře redakci a která fotka se načte jako třetí tak jde na paškál. :D Ovšem, můžete vymyslet lepší způsob.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Tip: soutěž o návrh USB flash disku — založil Radim H.
Soutěž o IT projekt — založil IT projekt
Zajímavá soutěž — založil Mixxy
Soutěž Dokážeš to! — založil Anonymní uživatel
Soutěž microsoft — založil Proxymus
Moderátoři diskuze