Co si o tedle veci myslite?Chtel bych to koupit na vanoce sve tete, ktera se velci snazi naucit photoshop, a nedari se ji byt samoukem(ne vsechno pochopi z textu), tak si myslim, ze videotutorial je celkem dobra volba.Dival jsem se na ukazky a ty vypadaj celkem dobre,ale radsi se chci zeptat na vas nazor...
Jo a link http://www.landi.cz/photoshop.php
Fórum › Photoshop
Adobe Photoshop videokurz od Landi
Ja na Vanoce davam jedine originalky....A stahovat DVD se mi nechce(a navic nestahuji, ani nevedu nelegalny SW :smile1: )A jeste abych se na to dival a navic nevim, zdali bych to dokazal zhodnotit
Chtel bych vedet zkusenosti apd
Nám ho pouští ve škole a myslím že pro začátečníky je to ideální..jsou tak jak uplné základy tak i úpravy fotek které se vážně hodí.. Jediné v čem je chyba že je tam pracováno s naglickou verzí PS a než člověk najde příslušné tlačítko / filtr v češtině tak je hotova půlka obrázku a musí se jet od začátku :smile1:
Banky napsal:
Mám tyhle videotutoriály na 4 cd včetně flashe. Je to opravdu dobré pro začátečníky.
A kde si to prosím našel? Originální nebo stažené?
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 24 hostů
Podobná vlákna
Adobe photoshop 4 — založil rammar
Videokurz AngularJS pro začátečníky, česky — založil Pablo74
Jazyk C pro začátečníky, online videokurz (česky) — založil Pablo74
Adobe Lightroom — založil Janulka123
Adobe Illustrator — založil Tomáš
Moderátoři diskuze