Vv2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vv2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.comVv2008 – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
ospaly.stanislav0
Návštěvník
9. 12. 2007   #1
-
0
-

Dělám ve Visual C++ 2008 Express Edition program.

Potřeboval bych poradit. Chci, aby se po stisknutí tlačítka otevřel nějaký soubor.

Např.: stisknu tlačítko ok, a otevře se soubor neco.exe....



Jak to mám udělat??? Díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
9. 12. 2007   #2
-
0
-

OT: A už je to zase tady. Ach jo ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
ospaly.stanislav0
Návštěvník
9. 12. 2007   #3
-
0
-

pls....

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Chrasty
~ Redaktor
+4
Posthunter
9. 12. 2007   #4
-
0
-

můžu se jenom zeptat...proč se pořád ptáš na to samý co dokola když už ti D a jiní odpověděli? :smile19:

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.196.–
ospaly.stanislav0
Návštěvník
9. 12. 2007   #5
-
0
-

jj. odpověděly, ale pro c#. a já potřebuju pro c++

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
DeaLer+2
Hero
9. 12. 2007   #6
-
0
-

To Chrasty : on si každý týden vybere jinej jazyk a přepisuje do něj svoje zdrojáky ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
Zelenáč0
Posthunter
9. 12. 2007   #7
-
0
-

To ospaly.stanislav : Tip na příští týden: Whitespace ;-)

Jinak...



void fce_zavolana_pri_stisku_tlacitka(){
system("neco.exe");
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
ospaly.stanislav0
Návštěvník
10. 12. 2007   #8
-
0
-

moc dík

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.101.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 86 hostů

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý