Vůbec to celé nechápu!!!!!!!!! – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Vůbec to celé nechápu!!!!!!!!! – C / C++ – Fórum – Programujte.comVůbec to celé nechápu!!!!!!!!! – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
3. 6. 2006   #1
-
0
-

vůbec to cel? C++ nech?pu v?dy m? t uk??e n?jakou chybu a nebo se to okno spust? ale ihned potom zav?e. na?el by se n?kdo kdy by m? to byl ochotn? nau?it. p?edem d?kuju

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Krysa55
Reklama
Reklama
Jarda0
Stálý člen
3. 6. 2006   #2
-
0
-

tady v kurzu to máš všechno popsané

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Hehe :D
Vestax0
Newbie
3. 6. 2006   #3
-
0
-

Alebo ak to myslite s programovanim vazne siahnite po dobrej literature?:ok:?

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Někomu to dáno je, někomu to prostě dáno není.
3. 6. 2006   #4
-
0
-

pokud se ti okno hned zavre, tak zkus dat na konec (tedy jeste pred return ve funkci main) ?system("pause"); nebo cin.get();?;-)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik0
Duch
7. 6. 2006   #5
-
0
-

ja bych doporucil cin.get ();
jelikoz ( sem teda zcatecnik ) system("pause"); ti vypisuje text typu pro ukoneni zmakcnete libovlne tlacikto a to mi pridje neprkaticke

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Ond?ej ?pl?chal0
Posthunter
7. 6. 2006   #6
-
0
-

jak kdy..nekdy by si tam stejne to "pro pokracovani stisknete libovolne tlacitko" psal sam...

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Dominik0
Duch
14. 6. 2006   #7
-
0
-

To je pravda, ale já bych si to psal třeba až na další řádek a ne hned za poslední znak výstupu :)

Nahlásit jako SPAM
IP: ...–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 197 hostů

Podobná vlákna

Nechápu — založil don_Dominique

Je C++ vůbec k něčemu dobré — založil Honza Jebavý

Uloha 5-uz nechapu — založil michal

Vůbec nevím, kde je chyba. — založil Counter

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý