Cafte,
nejako neviem najst normalne vyhladavanie na tomto fore ... Nasiel som len cez google a to mi tak *** pomoze. Ja by som chcel normalne ako ma napr phpBB ...
Fórum › Návrhy na vylepšení
Vyhladavanie na pg.com - nie google
Já taky ;)
Původně bylo, ale pak se Curo rozhodl, že na celém webu nasadí Google a někteří s ním "poslušně" souhlasili (neber to zle ;) Výsledky jsou podle mě občas trochu mimo, přizpůsobitelnost nestojí za nic (pro forum se nehodí vůbec), ale co se dá dělat.
sak ked chcel google OK, ja mu to neberem, ale mohol nechat aj to stare ...
To greppi : Dvojí hledání je blbost ;) Raději to původní co bylo v preview nové verze..stačilo už jen pár algoritmů :)
To mates : zatím sjem našel na programujte vždy to, co jsem hledal (i na fóru)..
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To Curo : oki, ale musis uznat ze vyhladavanie ako phpBB ma viacej nastaveni, podrobnejsie filtrovanie a imho tiez zoznam sprav ktory generuje google je pre forum taky "nemastny-neslany"
Lukáš Chadraba napsal:
To greppi : Dvojí hledání je blbost ;)
preco ? kazdy si vybere co mu viacej vyhovuje a jeden vyhladavaci system nevadi tomu druhemu (teda aspon myslim, technicky to presne neviem) ...
To greppi : phpbb my ani nepřipomínej, to je BALAST, vč. vyhledávání ;)
Jednoduchost google tkví v jednochusti.. není od věci, že je lídrem ;)
To Curo : tak já taky (někdy déle ale našel) jde mi o to, že když chci hledat třeba něco o polymorfismu, a zadám do hledání polymorfismus hledá to na celém portálu. Když zadám polymorfismus visual basic tak to neukazuje relevatní odkazy.
Kdybych si měl te´d vybrat tvé hledání se skloňováním bylo lepší ;)
To mates : moje hledání bylo omezené :(
Ale ok.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vyhladávanie v BST — založil Michal
Vyhľadávanie v databáze — založil Tocimanko