C# Visual Studio reference knihovny – .NET – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

C# Visual Studio reference knihovny – .NET – Fórum – Programujte.comC# Visual Studio reference knihovny – .NET – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
panboure0
Duch
12. 12. 2007   #1
-
0
-

Ahoj, dělám ve Visual Studiu aplikaci, kde pluginy v adresáři Plugins využívají stejnou knihovnu jako exe soubor aplikace o adresář víše. Po zkompilování se mi objeví tato knihovna jak v adresáři Plugins tak v aplikačním adresáři. Jak mohu udělat aby mi pluginy využívali knihovnu o adresář víš? a nemusela být též podruhé v adresáři Plugins?

Díky za odpověď
Jirka

PS: jsem samouk takže se předem omlouvám těm které můj dotaz rozčílí jako jednoduchý.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.65.–
Reklama
Reklama
DeaLer+2
Hero
12. 12. 2007   #2
-
0
-

Zdravím,
stejně tu knihovnu bude každej vývojář pluginu potřebovat a buď si jistej, že bude i součástí případné distribuce -> ve výsledku ji do toho adresáře někdo nakopíruje ;) Smím vědět, zda se aplikace instaluje? V takovém případě by bylo nejlepší ji zaregistrovat do GAC a bylo by po problémech.

Pak by to šlo udělat opačně, assembly by byla jen u pluginů a v konfiguračním souboru samotné aplikace by bylo uvedeno jen její umístění (musí se jednat o podadresář). Taková assembly musí být jazykově neutrální. Z hlavního adresáře by se assembly smazala hned po buildu (akci lze nakonfigurovat ve vlastnostech projektu).

<configuration>

<runtime>
<assemblyBinding xmlns="urn:schemas-microsoft-com:asm.v1">
<probing privatePath="plugins;addons"/>
</assemblyBinding>
</runtime>
</configuration>

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.21.124.–
Dušan Janošík | web: djanosik.cz, @djanosik
panboure0
Duch
12. 12. 2007   #3
-
0
-

To DeaLer : Děkuji za odpověď, pochopil jsem :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.245.65.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 103 hostů

Podobná vlákna

Visual studio — založil Hlavinka

Visual studio + QT — založil staf

MS Visual Studio — založil samo

Ktere visual studio — založil optokos

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý