*free* hosting s mod_pythonom- zhrnutie – Python – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

*free* hosting s mod_pythonom- zhrnutie – Python – Fórum – Programujte.com*free* hosting s mod_pythonom- zhrnutie – Python – Fórum – Programujte.com

 

Tom@sQo0
Stálý člen
12. 12. 2007   #1
-
0
-

ahoj,
taaak po dlllhej(napr. dnes vyse 2 hodiny) dobe googlenia som dospel k zaveru, ze na internete *neexistuje* moznost mat stranky robene pomoocu mod_pythonu, pokial sami nemame server, alebo si za nejaky nezaplatime...
spravne som o vygooglil, alebo predsa len poznate nieco free?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
stibi0
Návštěvník
12. 12. 2007   #2
-
0
-

To Tom@sQo : pochybuju že něco bude free, tedy nějak veřejně. Python papá více ramky, takže zřídit free projekt by bylo nejspíš dost ztrátové .. každopádně, koukni sem - www.dev-it.org, já myslím že upustit nějakou kačku tě nezabije ne ?

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.249.–
už mám taky blogísek :) http://www.stibi.org/blog
Tom@sQo0
Stálý člen
18. 12. 2007   #3
-
0
-

no problemom je, ze ja som sa prave naucil robit v mod_pythone a vobec neviem robit v cherryPy, turbogears a inych veciach... uvazujem este nad kupou niecoho na pipni.cz(nejaky vserver, lebo ten zadarmo, je vazne pomaly ;-( )... no nic, keby este niekto nieco nasiel, tak by ma to potesilo ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
stibi0
Návštěvník
18. 12. 2007   #4
-
0
-

To Tom@sQo : na dev-it by neměl být problém ani s mod_python, napiš Cxovi a uvidíš ..

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.102.249.–
už mám taky blogísek :) http://www.stibi.org/blog
Architekt0
Super člen
21. 12. 2007   #5
-
0
-

Doporučuji zkusit http://www.web4ce.cz Těch 50Kč (s DPH) měsíčně si může dovolit snad každý kdo má počítač. A Python tam šlape moc pěkně :-)

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.192.22.–
Python + Django + PostgeSQL = spokojený vývojář :-)
Tom@sQo0
Stálý člen
23. 12. 2007   #6
-
0
-

okay, diky :) predsa len existuje lacny hosting s mod_pythonom...

kazdopadne teraz planujem nejaky lacnejsi server, ktory by som mal len pre seba+par stranok pre kamaratov(predsa len za 5000Sk sa da kupit celkom dobry server, nehovoriac o tom, ze bude v skole, cize elekrina ide zadarmo ;-])
ak to nevyjde, pojdem skusit niektory(este neviem ktory) z vyssie menovanych hostingov ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.23.–
Tom@sQo
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 5 hostů

Podobná vlákna

Free hosting — založil Hostinger.cz

Free Java hosting — založil Michal

BlogEngine.NET + ASPone free web hosting — založil Anonymní uživatel

Free DB — založil lolik

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý