Master div a oddelena obsahova cast – CSS – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Master div a oddelena obsahova cast – CSS – Fórum – Programujte.comMaster div a oddelena obsahova cast – CSS – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Miroslav
~ Anonymní uživatel
5 příspěvků
15. 12. 2007   #1
-
0
-

Ahoj, narazil jsem na problem,
delam stranku, ktera mi v ie7 dobre funguje, ale nejde ani v mozile ani v opere,
problem se projevuje takhle:
mam stranku, na mi vycentrovany master div a v nem pod sebou divy HEADER a OBSAH, kolem masterdivu je okraj a ten mi konci v opere a mozile presne pod HEADER divem, takze OBSAHovy div je nejak mimo,
nevite cim by to mohlo byt?

zdroj webu:
<div class="MasterBox">
<div class="Header">
</div>
<div class="Content">
<div class="ContentLeft">
<asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder1" runat="server">
</asp:ContentPlaceHolder>
</div>
<div class="ContentCenter">
<asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder2" runat="server">
</asp:ContentPlaceHolder>
</div>
<div class="ContentRight">
<asp:ContentPlaceHolder ID="ContentPlaceHolder3" runat="server">
</asp:ContentPlaceHolder>
</div>
</div>
</div>

a css:
.MasterBox
{
border: 1px solid #000000;
background-color: #81AB37;
position: relative;
width: 770px;
margin: auto;
text-align: left;
}
.Header {
background-image: url('/App_Themes/Default/Header.jpg');
position: relative;
width: 770px;
height: 260px;
}
.Content {
}
.ContentLeft {
width: 180px;
border-right-style: dotted;
border-right-width: 1px;
border-right-color: #000000;
float: left;
text-align: right;
padding-bottom:10px;
padding-left:10px;
padding-right:10px;
}
.ContentRight {
width: 200px;
border-left-style: dotted;
border-left-width: 1px;
border-left-color: #000000;
float: left;
}
.ContentCenter {
float: left;
width: 368px;
}

diky moc

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.252.–
Reklama
Reklama
imcold0
Newbie
15. 12. 2007   #2
-
0
-

ContentRight/Left/Center majú nastavenú vlastnosť float, takže neovplyvňujú výšku Content-u. Jeho výška je tým pádom nulová, spodný okraj MasterBox-u je hneď pod headerom a ContentRight/Left/Center z neho vytŕčajú (Content nie). Jedným z riešení je napríklad pridať za div.ContentRight prázdny div a nastaviť mu v css "clear:both".

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.173.112.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 7 hostů

Podobná vlákna

Master Page - pomoc — založil Dave-CZ

Master - slave komunikace — založil Lou

Master page - ASP.net — založil XP

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý