Diskusia k clanku – MySQL – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Diskusia k clanku – MySQL – Fórum – Programujte.comDiskusia k clanku – MySQL – Fórum – Programujte.com

 

Marty_SVK0
Návštěvník
15. 12. 2007   #1
-
0
-

Ako spravim ku kazdemu clanku osobitu diskusiu, nieco take ako mate na tomto super webe

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.119.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Zelenáč0
Posthunter
15. 12. 2007   #2
-
0
-

Ke kazdemu prispevku ulozis ID clanku, na ktery readuje..

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Marty_SVK0
Návštěvník
15. 12. 2007   #3
-
0
-

a aky skript mam prosim ta napisat aby sa ku kazdemu poslanemu prispevku priradilo jemu prisluchajuce id ??

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.119.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Zelenáč0
Posthunter
15. 12. 2007   #4
-
0
-

No ID muzes predavat bud jako SESSION, nebo pomoci REFERER, pripadne pres skryty input.

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Marty_SVK0
Návštěvník
16. 12. 2007   #5
-
0
-

diky vyskusam

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.114.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
16. 12. 2007   #6
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
Marty_SVK0
Návštěvník
18. 12. 2007   #7
-
0
-

uz mi to ide ale chcel by som vediet ako sa robi skryty input

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.117.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
18. 12. 2007   #8
-
0
-

To Marty_SVK : úplbně jednoduše

<"input type="hidden" name="tlacitko">

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
18. 12. 2007   #9
-
0
-

To Marty_SVK : Nedělal bych to, dá se to snadno obejít...vše potřebné ukládej do SESSIONS

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Marty_SVK0
Návštěvník
18. 12. 2007   #10
-
0
-

ok asi to tak spravim diky

Nahlásit jako SPAM
IP: 84.47.42.–
Zabav sa na : http://www.1000her.eu
Zelenáč0
Posthunter
19. 12. 2007   #11
-
0
-

survik1 napsal:
To Marty_SVK : Nedělal bych to, dá se to snadno obejít...vše potřebné ukládej do SESSIONS


A proc by to nekdo "obchazel"? Muze maximalne pridat komentar k jinemu clanku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Beduin0
Duch
19. 12. 2007   #12
-
0
-

Zelenáč napsal:

A proc by to nekdo "obchazel"? Muze maximalne pridat komentar k jinemu clanku...



A co když si třeba udělá nějaký malý cyklus, který bude dávat komentář k článku 1, pak ke článku 2, pak ke článku 3... Zajímavý spam, ne?

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.191.–
Zelenáč0
Posthunter
19. 12. 2007   #13
-
0
-

Beduin napsal:

Zelenáč napsal:

A proc by to nekdo "obchazel"? Muze maximalne pridat komentar k jinemu clanku...



A co když si třeba udělá nějaký malý cyklus, který bude dávat komentář k článku 1, pak ke článku 2, pak ke článku 3... Zajímavý spam, ne?


A jak tomu chces pomoci sessions zabranit?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
19. 12. 2007   #14
-
0
-

To Zelenáč : No, jelikož se ten form nebude ukládat do hidden inputu...vem si, že uděláš JS cyklus, hidden si na svých stránkách odtajníš, hodíš tam druhý rám a pořád to budeš dokolečka odesílat pomocí cyklu do toho rámu...

Osobně nevím, jak to jen bez hiddenu udělat :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Zelenáč0
Posthunter
19. 12. 2007   #15
-
0
-

N ja bych rekl, ze bez skryteho inputu spammerovi jeho praci jeste usnadnis...
Zatimco s inputem: // za predpokladu, ze se nekontroluje referrer



<form action="server/komentar.php" name="form" target="iframe">
<input id="xx" name="hidden_input_id_clanku" >
<textarea>spam spam</textarea>
</form>
<iframe name="iframe"></iframe>
<script>
document.getElementById("id_clanku").value = "xx"
document.form.submit();
</script>

Tak bez inputu:


vokno = window.open("clanek.php?id=xx")
vokno.document.textarea.value = "spam spam";
vokno.document.form.submit()


Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 4 hosté

Podobná vlákna

Diskusia v php — založil devilfish

Generování článku z DB — založil Franceq

Platnost článku — založil Pavel

Hodnocení článků — založil Jimosona

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý