Prikazovy riadok sa zatvori – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Prikazovy riadok sa zatvori – C / C++ – Fórum – Programujte.comPrikazovy riadok sa zatvori – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
Lamicka
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 12. 2007   #1
-
0
-

Mam program v C ktory pocita znaky vo vete po zadani bodky '.' Ked ho spustim zadam vetu spocita hodnoty a hned sa uzavrie . POtrebujem radu ako to zastavit. Skusal som system PAUSE aj getchar () nepomohlo dik.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.214.–
Reklama
Reklama
Payne
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
16. 12. 2007   #2
-
0
-

musis predtym vysictit vstupny buffer

t.j. napises na konie programu

...
fflush(stdin);
getchar();
return 0;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.219.–
Lamicka
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
16. 12. 2007   #3
-
0
-

To Payne : No zadal som to urobilo to akurat to ze mi to zastavilo po zadani vety ale neukazali sa hodnoty.

}while (znak!='.');



getchar();
return 0;
}

Mam to takto ukoncene.

Nahlásit jako SPAM
IP: 91.127.214.–
Payne
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
16. 12. 2007   #4
-
0
-

Co ty fakt nevidis ten velmi podstatny prikaz fflush(stdin); na vymazanie vstupneho buffra?

Alebo ked to ani tak nepojde, tak tu hod rovno cely zdrojak...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.219.–
Gadael0
Návštěvník
16. 12. 2007   #5
-
0
-

urcite ti tohle nefungovalo?



#include<cstdlib>
...
{
...
system("PAUSE");
return EXIT_SUCCESS;
}

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.165.2.–
Nejhorsi, co se Vam v zivote muze prihodit je, ze narazite na blbce...
Payne
~ Anonymní uživatel
37 příspěvků
17. 12. 2007   #6
-
0
-

Ked uz tak tak system bude fungovat len pod winom...

Nahlásit jako SPAM
IP: 87.244.219.–
Earl Cash0
Věrný člen
17. 12. 2007   #7
-
0
-

kontrolni otazka: mas pripojenou knihovnu stdlib.h ?? tusim ze definice te funkce je prave v teto knihovne. funguje ale pouze pod windowsy..

Nahlásit jako SPAM
IP: 217.197.150.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
Lamicka
~ Anonymní uživatel
3 příspěvky
17. 12. 2007   #8
-
0
-

Takze bolo to jednoduche stacilo dat system PAUSE k vypisu hodnot prisiel som na to sam :smile18:

Nahlásit jako SPAM
IP: 78.98.244.–
Tocimanko0
Grafoman
17. 12. 2007   #9
-
0
-

Gadael napsal:
urcite ti tohle nefungovalo?



#include
...
{
...
system("PAUSE");
return EXIT_SUCCESS;
}


To Lamicka : Vazne? SAM???

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 82 hostů

Podobná vlákna

Prikazovy riadok — založil k2k21

Prikazovy riadok vo VB — založil tommyv580

Príkazový riadok?? — založil Gajdošík Tomáš

Príkazový riadok www — založil Tomáš Fedor

Java prikazovy riadok — založil Milan

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý