Mám problém dělám stránku, kterou mám rozdělenou na 3 rámce. V jednom je formulář pro přihlášení a v dalším by měl pak být další výběr.
Jenže, když načtu z formuláře do proměné heslo, tak v dalším rámci tato proměná asi neexistuje.
Jak udělám, abych mohl s touto proměnou dále pracovat?
Fórum › PHP
Rámce a php funkce
To Zelenáč :
Takže teď už vím, jak to udělat se session ale nevím, jak se odkázat na jiný rámec, aby pracoval (jak ho po stisknutí vyvolat)
zkoušel jsem v html přidávat do < form> target="xx"a href="./xx.ph" </form> ale nešlo to..
To Anonymní uživatel : no, musis javascriptem.. :) ale to je to tak vsechno, co vim....
Ramce?!?!?!?!!!!matěj15 napsal:
Mám problém dělám stránku, kterou mám rozdělenou na 3 rámce. V jednom je formulář pro přihlášení a v dalším by měl pak být další výběr.
Jenže, když načtu z formuláře do proměné heslo, tak v dalším rámci tato proměná asi neexistuje.
Jak udělám, abych mohl s touto proměnou dále pracovat?
To Smokie :
tak poraďte, jak nejlépe dělat bez rámců, já s nimi dělám a celkem mi vyhovují (jsem absolutní začátečník) teď začínám projekt, takže v průběhu už ho samozřejmě nebudu měnit. Ale teď by to ještě šlo..
To Anonymní uživatel : podívej se, jedinej velkej projekt kterej používá rámce je phpmyadmin. všude inde se to už dělá pomocí php a includování hlaviček a pod. případně includování obsahu.
načíst jiný soubor můžeš pomocí include "cesta/k/souboru";
hrach napsal:
To Anonymní uživatel : podívej se, jedinej velkej projekt kterej používá rámce je phpmyadmin. všude inde se to už dělá pomocí php a includování hlaviček a pod. případně includování obsahu.
načíst jiný soubor můžeš pomocí include "cesta/k/souboru";
A u phpmyadminu me to taky priserne stve - vzdycky dam F5 a ono me to hodi na uvodni stranku...
To Zelenáč : Jo no ... jak po F5 mě to hodí na úvod, to se pokaždé strašně nas.... ale aspoň že mám k dispozici tu nabídku vlevo i když roluju .... snad jediná výhoda rámců... i když jak se dívám tady na programujte.com tak tady je taky nabídka stále k dispozici a bez rámců... :o)
To Anonymní uživatel : http://pecan.cz/index.php?id=44&n=konec-ramcu-v-cechach
http://sk.php.net/include/
Som sa presvedcil na vlastnej skusenosti, ze ramce su fuj... Nechaj ich tak a radsej si nastuduj INCLUDE.. Samozrejme server, na ktorom bezi skript, musi podporovat jazyk PHP. Toť vše! :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Velice jednoducha otazka - ramce — založil cybi
Funkce PHP — založil Mixxy
PhP - Funkce — založil Dlak
Funkce PHP Mail — založil Marp
PHP GD a image funkce — založil Shaker