Rámce a php funkce – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

Rámce a php funkce – PHP – Fórum – Programujte.comRámce a php funkce – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
matěj15
~ Anonymní uživatel
1 příspěvek
16. 12. 2007   #1
-
0
-

Mám problém dělám stránku, kterou mám rozdělenou na 3 rámce. V jednom je formulář pro přihlášení a v dalším by měl pak být další výběr.

Jenže, když načtu z formuláře do proměné heslo, tak v dalším rámci tato proměná asi neexistuje.

Jak udělám, abych mohl s touto proměnou dále pracovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.160.–
Reklama
Reklama
Zelenáč0
Posthunter
16. 12. 2007   #2
-
0
-

SESSIONS

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
16. 12. 2007   #3
-
0
-

To Zelenáč :

Takže teď už vím, jak to udělat se session ale nevím, jak se odkázat na jiný rámec, aby pracoval (jak ho po stisknutí vyvolat)

zkoušel jsem v html přidávat do < form> target="xx"a href="./xx.ph" </form> ale nešlo to..

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.160.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
16. 12. 2007   #4
-
0
-

To Anonymní uživatel : no, musis javascriptem.. :) ale to je to tak vsechno, co vim....

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zelenáč0
Posthunter
16. 12. 2007   #5
-
0
-

To Anonymní uživatel :



<form target="cilovy_ramec"></form>

A vubec, vykasli se na ramce...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
16. 12. 2007   #6
-
0
-

To Zelenáč :
Na prosto s tebou souhlasím. Rámce se dají nahradit pomocí php include nebo také přes css - simulace rámců

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.215.–
Smokie0
Expert
16. 12. 2007   #7
-
0
-

matěj15 napsal:
Mám problém dělám stránku, kterou mám rozdělenou na 3 rámce. V jednom je formulář pro přihlášení a v dalším by měl pak být další výběr.

Jenže, když načtu z formuláře do proměné heslo, tak v dalším rámci tato proměná asi neexistuje.

Jak udělám, abych mohl s touto proměnou dále pracovat?

Ramce?!?!?!?!!!!

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.212.21.–
Anonymní uživatel
~ Anonymní uživatel
0 příspěvků
16. 12. 2007   #8
-
0
-

To Smokie :

tak poraďte, jak nejlépe dělat bez rámců, já s nimi dělám a celkem mi vyhovují (jsem absolutní začátečník) teď začínám projekt, takže v průběhu už ho samozřejmě nebudu měnit. Ale teď by to ještě šlo..

Nahlásit jako SPAM
IP: 82.150.160.–
hrach
~ Redaktor
+1
Boss
16. 12. 2007   #9
-
0
-

To Anonymní uživatel : podívej se, jedinej velkej projekt kterej používá rámce je phpmyadmin. všude inde se to už dělá pomocí php a includování hlaviček a pod. případně includování obsahu.

načíst jiný soubor můžeš pomocí include "cesta/k/souboru";

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.179.169.–
http://jan.skrasek.com@hrachcz – webdeveloper
Zelenáč0
Posthunter
16. 12. 2007   #10
-
0
-

hrach napsal:
To Anonymní uživatel : podívej se, jedinej velkej projekt kterej používá rámce je phpmyadmin. všude inde se to už dělá pomocí php a includování hlaviček a pod. případně includování obsahu.

načíst jiný soubor můžeš pomocí include "cesta/k/souboru";


A u phpmyadminu me to taky priserne stve - vzdycky dam F5 a ono me to hodi na uvodni stranku...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
ench0
Stálý člen
16. 12. 2007   #11
-
0
-

To Zelenáč : Jo no ... jak po F5 mě to hodí na úvod, to se pokaždé strašně nas.... ale aspoň že mám k dispozici tu nabídku vlevo i když roluju .... snad jediná výhoda rámců... i když jak se dívám tady na programujte.com tak tady je taky nabídka stále k dispozici a bez rámců... :o)

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.205.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Paja2
~ Moderátor
+2
Věrný člen
17. 12. 2007   #12
-
0
-
Nahlásit jako SPAM
IP: 217.112.165.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
17. 12. 2007   #13
-
0
-

To ench : napovím, CSS ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Tocimanko0
Grafoman
17. 12. 2007   #14
-
0
-

http://sk.php.net/include/

Som sa presvedcil na vlastnej skusenosti, ze ramce su fuj... Nechaj ich tak a radsej si nastuduj INCLUDE.. Samozrejme server, na ktorom bezi skript, musi podporovat jazyk PHP. Toť vše! :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.54.–
Freelance copywriter
(web copywriting, sales letters, PR articles)
http://blog.tociman.net
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů

Podobná vlákna

PhP - Funkce — založil Dlak

Funkce PHP — založil Mixxy

Funkce PHP Mail — založil Marp

Alternativa za PHP funkce — založil Facedown

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý