Výuka jazyka C – C / C++ – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Výuka jazyka C – C / C++ – Fórum – Programujte.comVýuka jazyka C – C / C++ – Fórum – Programujte.com

 

haresta0
Duch
16. 12. 2007   #1
-
0
-

Ahoj,
hledám někoho, kdo by mě naučil pořádně programovat v jazyce C. Přečetl jsem si dvě knihy (Herout, Kadlec), zkoušel jsem počítačovou školu Gopas,ale nic moc mi to nedalo. Proto zháním někoho z Brna, kdo by mi pomohl, finační odměna samozřejmostí. Děkuji.

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.218.–
haresta0
Duch
19. 12. 2007   #2
-
0
-

To mi nikdo nepomůže?

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.218.–
yaqwsx+9
Posthunter
19. 12. 2007   #3
-
0
-

Ja bych pomoh, ale nejksem z BRna a umim jenom C++, ne C

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.104.–
Life is too short to remove USB mass storage safely...
Správný drsňák udělá z konzole cokoliv
zacatecnik0
Super člen
19. 12. 2007   #4
-
0
-

C je brnkacka co prsne nechapete? treba to chces cas nez se dotoho dostanete...jinak bych zkusil oslovit na forum.builder.cz tam chodi vic lidi....

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.100.84.–
Můj blog http://www.zacatecnik.wu.cz[br]Překládám anglickou knihu o wxWidgets http://wxwidgets.hustej.net
mephi0
Expert
19. 12. 2007   #5
-
0
-

... pořádně programovat ...


heh

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
bukaj0
Věrný člen
19. 12. 2007   #6
-
0
-

haresta
Řekl bych, že jak programovat se nedá naučit. K tomu, aby člověk uměl programovat, nestačí přečíst pár knížek, zajít na pár lekcí... Chce to aktivní přístup a hlavně zkoušení. Důležitá není teorie, ale praxe.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
haresta0
Duch
19. 12. 2007   #7
-
0
-

Tak se mi prosím ozvěte na ICQ 234-591-557 kdo by mi chtěl pomoci. Děkuji

Nahlásit jako SPAM
IP: 62.209.218.–
mephi0
Expert
20. 12. 2007   #8
-
0
-

bukaj napsal:
haresta
Řekl bych, že jak programovat se nedá naučit. K tomu, aby člověk uměl programovat, nestačí přečíst pár knížek, zajít na pár lekcí... Chce to aktivní přístup a hlavně zkoušení. Důležitá není teorie, ale praxe.


škoda že prax bez teorie v programovani nefunguje.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
tmi0
Věrný člen
20. 12. 2007   #9
-
0
-

To bukaj : ??? nepopiram potrebnost praxe, ale bez teoretickeho zakladu se programovat neda. da se leda tak lamit nejaka hezka blikajici okynka a skvely zuzo spider solitary, ale rozhodne ne efektivni obecne fungujici aplikace. to je jako kdyby jsi rikal ze matematiku se clovek nauci pocitanim prikladu (tahle analogie je presne odpovidajici, vzhledem k tomu ze programovani je v podstate podvedou matematiky).

a programovani ze se neda naucit? jak je tedy mozne ze nekdo umi programovat?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
bukaj0
Věrný člen
20. 12. 2007   #10
-
0
-

mephi & tmi
Zřejmě jsem se nevyjádřil přesně. Chtěl jsem tím říct, že programovat tě nikdo nenaučí. Můžeš zajít na tucty kurzů, přečíst celou knihovnu, ale pokud si nesedneš k počítači a nezkusíš si něco napsat, je to mlácení prázdné slámy. Nebo-li bez teorie to nejde, není však důležitejší. I bez toho, abys znal z teorie programování naprosto vše, můžeš napsat dobrý program.

tmi
to je jako kdyby jsi rikal ze matematiku se clovek nauci pocitanim prikladu
Ale zase, když ani nebudeš umět vypočítat kolik je 1 + 1... :)

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
mephi0
Expert
21. 12. 2007   #11
-
0
-

ja by som to napisal tak, že prax je potrebna (spolu s teoriou) iba do určiteho času. Keď sa prekona ista hranica tak sa všetko zmeni.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.248.56.–
Program nemusi fungovat rychle, staci ze funguje dostatecne rychle.
tmi0
Věrný člen
21. 12. 2007   #12
-
0
-

To bukaj :v podstate souhlasim. ovsem take existuje stat se ciste teoretickym informatikem, kterou nepovazuji za vubec spatnou).

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.185.230.–
ksp.mff.cuni.cz -- doporučuje 5 z 0 přetečených bufferů!
bukaj0
Věrný člen
22. 12. 2007   #13
-
0
-

mephi
ja by som to napisal tak, že prax je potrebna (spolu s teoriou) iba do určiteho času. Keď sa prekona ista hranica tak sa všetko zmeni.
No obojí je jistě potřeba stále. Ale zvláště u těch teoretických věcí člověku, po určitém čase, nepřijde, že by je nějak aktivně využíval, nebo-li ,,sa všetko zmeni``. A zatímco teoretických znalostí je jen omezené množství, praktických znalostí (resp. zkušeností) přibývá stále, i kdybychom nechtěli.

tmi
ovsem take existuje stat se ciste teoretickym informatikem
Zdá se mi, že to už příliš přesahuje zaměření tohoto tématu :)


Ale už bych to ukončil. haresta poptává soukromý kurz programování v jazyce C (i když pak by se toto vlákno spíše hodilo do Inzerce), čímž se tato debata stává off-topicem.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.70.13.–
Jak se správně ptát? -> http://www.hash.cz/inferno/otazky.html[br][br] Po programování je člověk hladovej.
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů

Podobná vlákna

Výuka — založil ThomasN

Výuka kaskádových stylů online — založil null_while

Výběr jazyka — založil enil

Moderátoři diskuze

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý