Dvě otázky:
a) Bude někdy tento server optimalizován i pro IE6? :) // Aneb přístup ze školy... :o)
b) Bude někdy možnost zde nastylovat ve vlastním CSS všechno možné? :) // Aneb převede se někdy veškeré CSS do externího souboru? ,)
Fórum › Návrhy na vylepšení
Otázky ohledně CSS a IE6 na programujte.com
To Orcslayer :
a) Taky bych byl rád. Je to utrpení prohlížet ze školy Prog z IE.
b) Časem, pokud si pamatuji, Curo říkal že to bude
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
existují portable verze :)
Jj. Optimalizovat pro IE 6 pro nás zběhlé fifefoxáře a operáře nemá smysl :)
njn... Ted právě koukam na Prog ze školy z IE6 a hrůza:(
My nemáme možnoést si ani přinést USB, takže portable verze tady nepustím:(
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
IE 6 tu již dlouho nebude. ;)
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
To geon : pravdepodobne jen nejakym sterilnim klacikem.
To Blujacker : proc potom ty pocitace ve skole mate? to se snad administrator boji ze mu tam pres USB donesete nejaky virus? kdyz uz by nekdo chtel tak to proste zaviruje nezavisle na adminovi (no, mozna ze by zamknul skrin a odpojil vsechny input devicy a net)
To tmi : Myši se můžeme dotýkat, tím to ale končí. Jako uživatel nemám skoro žádná práva, většinou je možnost pravého tlačítka zablokována atd...
My tam tom počítači vlastně můžem pouštět pouze excel, ale protože jsem měl všechno hotové, tak jsem moh' vyjímečně na internet.
Pro vyzkoušení Vaš
To Blujacker : a na plochu nic nedas?
To tmi : nam v jedne ucebne odesli baterky skoro na vsech pc :-D takze resetlou CMOSku mam po kazdym spusteni se mi zda :-D
EDIT: jeste minuly rok byl admin ucet bez hesla :-D
predminuly rok se daly kopirovat pisemky od jinych ucitelu z fileserveru :-D
Ted uz asi admin prisel na to jak se dava opravneni :)
To pecan987 : ))) to neni spatna skola). my jsme zase meli internetove rozhrani pro prihlasovani se do volitelnych predmetu na nasledujici rok, kde se jako verifikace pouzivalo uzivatelske jmeno a ne heslo. takze stacilo se lognout na sebe a v cookies zmenit username, a bylo mozno menit komukoli zmenit jeho volbu. vytvorili jsme fiktivniho studenta Karla Marxe a zablokovali jsme s nim vetsinu predmetu) ten soft byl fakt pitomej. nejhorsi na tom bylo ze byl na zakazku (tedy za penize) od jednoho studenta, pricemz ten byl vybran dle netusim jakych kriterii, rozhodne se nekonal zadny konkurz kde by se vybralo nejinteligentnejsi reseni...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Základní otázky ohledně C++ — založil Laik
Veřejný průzkum ohledně používání (min)height u IE6 — založil Fugess
Učím se CSS - kontrola CSS souboru — založil marpit
Podpora right u IE6 — založil Petroff
Moderátoři diskuze