PHP include a CSS – PHP – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu
Reklama
Reklama

PHP include a CSS – PHP – Fórum – Programujte.comPHP include a CSS – PHP – Fórum – Programujte.com

 

Hledá se programátor! Plat 1 800 € + bonusy (firma Boxmol.com)
mik20
Stálý člen
19. 12. 2007   #1
-
0
-

Potřeboval bych na svý internetový stránce vkládat menu do kódu stránky pomocí příkazu

<?php include "menu.php"; ?>

protože už mě vážně nebaví při jakýmkoliv zásahu do menu měnit menu ručně ve všech asi tak dvaceti stránkách. Problém je v tom, že při zadání tohoto příkazu se menu zobrazí, ale nezformátované CSS styly (atribut class). Jak to zařídit, aby se menu při tomto příkazu zobrazovala zformátované pomocí CSS stylů (pokud možno, abych nemusel používat u příkazů atribut style). Děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.129.–
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
Reklama
Reklama
Zelenáč0
Posthunter
19. 12. 2007   #2
-
0
-

Dej sem vygenerovaný HTML kód...

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.176.254.–
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
22. 12. 2007   #3
-
0
-

Nevím, asi to nepumůže, ale zkus neuncludivat .php soubor ale dej příponu třeba .inc

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
23. 12. 2007   #4
-
0
-

Jak řekl zelenáč, hoď sem HTML kód...určitě bude chyba někde tam ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
ench0
Stálý člen
23. 12. 2007   #5
-
0
-

To Nefaritus : nemyslím si že to je tím co includuješ, jestli php, nebo inc...

To mik2 : jseš si jistý že jsi nezapomněl vložit ten externí css soubor? Nebo že máš správně pojmenované a nadefinované id "#" a class " . " ?? Občas se chybička vloudí a pak se jeden nestačí divit...

Nahlásit jako SPAM
IP: 88.146.205.–
I programování je pudová záležitost. Buď to pude, nebo to nepude
Nefaritus
~ Redaktor
+2
Posthunter
23. 12. 2007   #6
-
0
-

Taky se mi jednou stalo, že mi html soubor nechtěl načíst externí css styl i když bylo všechno dobře nadefinované...vzešla z toho nějaká vnitřní chyba prohlížeče a musel jsem reinstalovat...

Nahlásit jako SPAM
IP: 213.191.111.–
mik20
Stálý člen
24. 12. 2007   #7
-
0
-

Funguje to. Omlouvám se za spamování tohoto fóra. Já blb jenom zapomněl na středník za PHP příkazem a přestože jsem to po sobě čet nespočetně krát, tak jsem si toho nevšim. Ale děkuju.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.160.161.–
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 46 hostů

Podobná vlákna

Php include url — založil tribalcz

Php - include in html — založil Dalkoplaz

Náhrada include z PHP — založil abcd

Problem v PHP + CSS grafu — založil mannis

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032016 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý