DirectX – Software – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

DirectX – Software – Fórum – Programujte.comDirectX – Software – Fórum – Programujte.com

 

survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
20. 12. 2007   #1
-
0
-

Prosím vás, nainstaloval jsem si hru BattleStations Midway a při pokusu spustit ji dostanu hlášku:
"aplikace nemohla být spuštěna...nelze najít d3dx9_31.dll" Odhaduji, že to má co dočinění s DirectX 9.c, ale při hledání v souborů při instalaci DX 9.c (které tu již je) jsem žádnou podobnou knihovnu nenašel. Nevíte, čím to může být?

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
20. 12. 2007   #2
-
0
-

vyřešeno

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
mates0
Grafoman
21. 12. 2007   #3
-
0
-

To survik1 : můžeš prosím tě napsat jak si to vyřešil? Kdyby měl někdo stejný problém. díky

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.148.–
survik1
~ Moderátor
0
Posthunter
21. 12. 2007   #4
-
0
-

To mates : mno...reinstalace DirectX 9c...

Ale pochybuji, že tento problém bude někdo mít, jelikož je to způsobeno jen mojí nepozorností, ale což ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 89.102.163.–
Život je jen hra, která se nedá vyhrát.
Earl Cash0
Věrný člen
21. 12. 2007   #5
-
0
-

ja mel taky problem s nejakou chybejici DX knihovnou. opetovna instalace nepomohla tak jsem knihovnu musel natvrdo stahnout z netu a nakopirovat do slozky.

Nahlásit jako SPAM
IP: 193.85.184.–
Oh my goodness, shut me down! Machines making machines. How perverse. (C-3PO)
mates0
Grafoman
23. 12. 2007   #6
-
0
-

To survik1 : To nevadí. Určitě je lepší když to tu bude. díky :smile2:

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
×
 
Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 1 host

Podobná vlákna

DirectX 8/9 — založil samo

DirectX 9c a 10 — založil eraser17

C#/C++ a DirectX — založil Scrash

DirectX - začátky — založil yaqwsx

DirectX GetBuffer — založil Porcepoque

 

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý