Poznamka k novemu vzhladu pg.com: vela textov – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com
 x   TIP: Přetáhni ikonu na hlavní panel pro připnutí webu

Poznamka k novemu vzhladu pg.com: vela textov – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.comPoznamka k novemu vzhladu pg.com: vela textov – Návrhy na vylepšení – Fórum – Programujte.com

greppi0
Stálý člen
20. 12. 2007   #1
-
0
-

Cafte,

najprv chcem pochvalit novy vzhlad pg.com ^^
ale nepaci sa mi tam nejako (vid. priloha) ze je vela textov pokope, potom sa straca prehladnost a zle sa orientuje ...
Na obrazku, oblast 1,2 by som dal prec, len to opticky rusi a myslim ze na pg.com chodieva drviva vacsina ludi ktory vedia co je to RSS, dat si prec menu, alebo ist rovno na programujte.com, tiez vyuzitelnost tychto tlacidiel je u jedneho uzivatela ojedinele ...
oblast 3 mi tiez pripada zbytocna (ale to je len moj osobny nazor), ale oblast 4 dost kazi celkovy graficky dojem a tiez dezorientuje navstevnika, aspon keby to bolo nejakym bledsim pismom aby to tak nekricalo, alebo dat to uplne dole ...
A asi najdolezitejsie co by som chcel povedat ze ked sirka okna je pod 850 px, oblast 1,2 a 3 je nad strankou a potom mi to dost zavadza lebo nevidim text ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.87.–
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
mates0
Grafoman
20. 12. 2007   #2
-
0
-

No mě se ty statický prvky líběj. to je spíš věc názoru. někomu se to líbí a někomu ne.
orientace je dobrá ale musíš si zvyknout z té staré. chce to chvilku.
To menu nahoře (4) by šlo dát do menu, ale je to lepší tam. co když někdo přijde na pg.com přes pda a bude hledat PDA verzi v menu(to je nejmíň 2x načíst grafickou verzi) nebo ji nenajde vůbec ptž nebude vědět že tu nějaká je. Tohle jsou odkazy, které by měli být vidět hned po otevření stránky.
A můžeš mi napsat jaký máš rozlišení nebo proč máš šířku okna 850px? dneska je většina uživatel nejméně na 1024x768 a tam není problém. menší snad už nikdo nemá.

Nahlásit jako SPAM
IP: 85.207.161.–
greppi0
Stálý člen
21. 12. 2007   #3
-
0
-

To mates : no asi mas pravdu, je to vec nazoru ... a s tou sirkou okna, no to je tak ze ja mam dobre rozlisenie len mam taky zvyk ze si prehliadac dam na stvrtinu a tak pisem ...

Nahlásit jako SPAM
You can make more friends in two months by becoming interested in other people than you can in two years by trying to get other people interested in you - Dale Carnegie
mates0
Grafoman
21. 12. 2007   #4
-
0
-

To greppi : aha no ale dělat design pro takové rozlišení je IMHO zbytečnost. Sry ale kolik lidí toto používá. Asi s tím nic nebude, ale počkej jestli se ozve Curo ;)

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.113.148.–
greppi0
Stálý člen
21. 12. 2007   #5
-
0
-

To mates : ja mam 22' monitor a davat si stranku cez cele okno mi pripada zbytocne ... Ale to je uz moj problem ...
Kazdopadne to RSS FORUM a HOME stoji za uvazenie ...

EDIT: teraz ma napadlo:
- nejako nevidim vo fore moznost dat si vyhladat vlakna bez odpovede
- odkaz sa da spravit len s textom "link", da sa tu spravit nieco take aby bol napr text "download" zaroven aj linkom ?

Nahlásit jako SPAM
mates0
Grafoman
21. 12. 2007   #6
-
0
-

To greppi : hledat vlákna bez odpovědi nejde
odkaz lze vložit pouze se slovem link. nejde tedy vložit text, který by byl zároveň odkazem.

Nahlásit jako SPAM
greppi0
Stálý člen
22. 12. 2007   #7
-
0
-

:smile10: ale co nebolo moze byt (tym apelujem na Cura :smile2: ) ... ale berte to ako detail, vecsina veci tu na pg.com je naprogramovana vazne dobre ^^ preto sem aj chodievam ...

Nahlásit jako SPAM
IP: 195.91.84.–
mates0
Grafoman
22. 12. 2007   #8
-
0
-

To greppi : tak to asi všichni. nová verze je mnohem lepší než ta stará. Z těch drobností bych uvítal snadjen příspěvky bez odpovědí. jinak jsem spokojenej.

Nahlásit jako SPAM
Zjistit počet nových příspěvků

Přidej příspěvek

Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!

Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku

×Vložení zdrojáku

×Vložení obrázku

Vložit URL obrázku Vybrat obrázek na disku
Vlož URL adresu obrázku:
Klikni a vyber obrázek z počítače:

×Vložení videa

Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.

Podporujeme Gravatara.
Zadej URL adresu Avatara (40 x 40 px) nebo emailovou adresu pro použití Gravatara.
Email nikam neukládáme, po získání Gravatara je zahozen.
-
Pravidla pro psaní příspěvků, používej diakritiku. ENTER pro nový odstavec, SHIFT + ENTER pro nový řádek.
Sledovat nové příspěvky (pouze pro přihlášené)
Sleduj vlákno a v případě přidání nového příspěvku o tom budeš vědět mezi prvními.
Reaguješ na příspěvek:

Uživatelé prohlížející si toto vlákno

Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 16 hostů

Moderátoři diskuze

Hostujeme u Českého hostingu       ISSN 1801-1586       ⇡ Nahoru Webtea.cz logo © 20032024 Programujte.com
Zasadilo a pěstuje Webtea.cz, šéfredaktor Lukáš Churý